❌İndirim Bitti! Vatan Intel 245k- Rtx5070-32gb Ram-1tb SSD 65.999 TL

cs2 için doğru düzgün 1080p testi hiçbir yerde yok kaç fps verir ortalama

en azından 32 ram koymuşlar gecikmede iyi güzel ram ama anakart h850 fiyatta 60k olsa en azından makul olur. alan adam psuyu kendi değiştirir artık o kadar aramayalım :)

en azından 32 ram koymuşlar gecikmede iyi güzel ram ama anakart h850 fiyatta 60k olsa en azından makul olur. alan adam psuyu kendi değiştirir artık o kadar aramayalım :)
Parafı olanlara bugün alırlarsa zaten 60k oluyor kampanyalardan dolayı ama bence de anakart giriş seviyesi yerine orta seviye konulabilirmiş

bu vatanda sistem kurulu gelmiyor nasıl kurdurabiliyoruz bunu ?

paraf var bende nasıl bir kampanya var . almak istiyorum zaten hemen alayım
Babalar günü kampanyası var, bugün son gün. Google'a vatan paraf yazsanız çıkar herhalde, alımı gerçekleştirmeden önce katılmanız gerekiyor. 50bin ile 100bin arasında harcama yapanlara 5bin parafpara veriyorlar.
bu vatanda sistem kurulu gelmiyor nasıl kurdurabiliyoruz bunu ?
Forumdaki birkaç kişi kutularla ve faturayla vatanın bilgisayar toplama yapan bir şubesine gidince kurulum yaptıklarını söylemişti ama ben denemedim emin değilim bir sorun isterseniz

Babalar günü kampanyası var, bugün son gün. Google'a vatan paraf yazsanız çıkar herhalde, alımı gerçekleştirmeden önce katılmanız gerekiyor. 50bin ile 100bin arasında harcama yapanlara 5bin parafpara veriyorlar.

Forumdaki birkaç kişi kutularla ve faturayla vatanın bilgisayar toplama yapan bir şubesine gidince kurulum yaptıklarını söylemişti ama ben denemedim emin değilim bir sorun isterseniz
Şimdi katıldım parafpara olarak veriyorlarmış 5bini bunu alıp mantıklı bi yerlerde kullanabiliyor muyuz ki . benziklik falan öyle olursa baya iyi fiyata geliyor alacağım katıldım da

Şimdi katıldım parafpara olarak veriyorlarmış 5bini bunu alıp mantıklı bi yerlerde kullanabiliyor muyuz ki . benziklik falan öyle olursa baya iyi fiyata geliyor alacağım katıldım da
Parafpara hocam, nerde istersen orada kullan.

Sadece CS oynayacak bir kişi için bu kasayı almak ne kadar mantıklı, bunun yerine 7800x3d'li bi sistem dizmek daha mı mantıklı olur ? Bu akşam alacağım da.

bugün bu sistemi almayı düşünüyordum az önce gözümün önünde stok bitti sizce yakın zamanda tekrar eklenir mi vatanda stoklar yenileniyor mu bilmiyorum

Geri