Parafı olanlara bugün alırlarsa zaten 60k oluyor kampanyalardan dolayı ama bence de anakart giriş seviyesi yerine orta seviye konulabilirmişen azından 32 ram koymuşlar gecikmede iyi güzel ram ama anakart h850 fiyatta 60k olsa en azından makul olur. alan adam psuyu kendi değiştirir artık o kadar aramayalım![]()
paraf var bende nasıl bir kampanya var . almak istiyorum zaten hemen alayımParafı olanlara bugün alırlarsa zaten 60k oluyor kampanyalardan dolayı ama bence de anakart giriş seviyesi yerine orta seviye konulabilirmiş
Youtube'dan bakarak kurabilirsin kankambu vatanda sistem kurulu gelmiyor nasıl kurdurabiliyoruz bunu ?
Babalar günü kampanyası var, bugün son gün. Google'a vatan paraf yazsanız çıkar herhalde, alımı gerçekleştirmeden önce katılmanız gerekiyor. 50bin ile 100bin arasında harcama yapanlara 5bin parafpara veriyorlar.paraf var bende nasıl bir kampanya var . almak istiyorum zaten hemen alayım
Forumdaki birkaç kişi kutularla ve faturayla vatanın bilgisayar toplama yapan bir şubesine gidince kurulum yaptıklarını söylemişti ama ben denemedim emin değilim bir sorun istersenizbu vatanda sistem kurulu gelmiyor nasıl kurdurabiliyoruz bunu ?
Şimdi katıldım parafpara olarak veriyorlarmış 5bini bunu alıp mantıklı bi yerlerde kullanabiliyor muyuz ki . benziklik falan öyle olursa baya iyi fiyata geliyor alacağım katıldım daBabalar günü kampanyası var, bugün son gün. Google'a vatan paraf yazsanız çıkar herhalde, alımı gerçekleştirmeden önce katılmanız gerekiyor. 50bin ile 100bin arasında harcama yapanlara 5bin parafpara veriyorlar.
Forumdaki birkaç kişi kutularla ve faturayla vatanın bilgisayar toplama yapan bir şubesine gidince kurulum yaptıklarını söylemişti ama ben denemedim emin değilim bir sorun isterseniz
Parafpara hocam, nerde istersen orada kullan.Şimdi katıldım parafpara olarak veriyorlarmış 5bini bunu alıp mantıklı bi yerlerde kullanabiliyor muyuz ki . benziklik falan öyle olursa baya iyi fiyata geliyor alacağım katıldım da
Bu fiyata yakın 7800x3d alabiliyorsan kesinlikle 7800x3d'li al CS tarzı oyunlar için benceSadece CS oynayacak bir kişi için bu kasayı almak ne kadar mantıklı, bunun yerine 7800x3d'li bi sistem dizmek daha mı mantıklı olur ? Bu akşam alacağım da.