Kaldırım Taşı Hırsızları Kameralara Yakalandı

Reaper87

80+
Reaksiyon skoru
43

Konya'da iki hırsız, yol kenarındaki kaldırım taşlarını sökerek araçlarının bagajına yükledi.

Malatyada yaşıyorum tam şantiye alanının içinde oturuyorum. Binaların enkazı kaldırıldıktan sonra belediye insanlara geçici yürüme yolu olsun diye parke taşları döşedi asfalt döktü. o parke taşları 3 gün dayanmadı komple hepsini söküp götürdüler.

böyle haysiyetsizler yüzünden ülkede hizmet göremiyoruz bide bunların internet kablosu çalanları da var vatan hainliğinden asılmaları lazım cidden

Son düzenleme:
Malatyada yaşıyorum tam şantiye alanının içinde oturuyorum. Binaların enkazı kaldırıldıktan sonra belediye insanlara geçici yürüme yolu olsun diye parke taşları döşedi asfalt döktü. o parke taşları 3 gün dayanmadı komple hepsini söküp götürdüler.
6 Şubat depremi sonrası gönderilen yardım tırlarının önünü özel arabasıyla kesen vardı. Yüzleri de dahil hiçbir şeyi gizleme gereği duymuyor şerefsizler.

Arabaya manuel air suspension takmis.
Yeni mi fark etmisler cogu yerde oluyor bu. Eskiden yol yapmadan once taslari yol alanina koyarlardi yolu kapatip onlari goturenler vardi. Bahcesine vs koyuyor yol yapiyor. Gel de bu insanlara insanlik ogret. Adam videoda bagaji kapatamiyor bile nasil doldurduysa bagaji.

6 Şubat depremi sonrası gönderilen yardım tırlarının önünü özel arabasıyla kesen vardı. Yüzleri de dahil hiçbir şeyi gizleme gereği duymuyor şerefsizler.

Bu dünyaya iyice bir reset lazım. Bunun için ölmeye razıyım. Ay çarpsın yer yüzüne. Yada dünya güneşe çarpsın. Olsun bişeyler.

Bunlara yeni taş aldırıp dizdireceksin ibreti alem olsun diye de paylaşacaksın

Geri