Ps5 İçin Tv veya Mönitör Önerisi

VATAN08

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar,

PS5 kullanıyorum ve yeni bir monitör veya TV almayı düşünüyorum. Özellikle 4K çözünürlükte 120 Hz veya 144 Hz desteği sunan modellerle ilgileniyorum.
Aranızda PS5 ile aktif olarak kullandığı ve memnun kaldığı monitör ya da TV tavsiyesi olan var mı? Görüntü kalitesi, HDR performansı ve genel oyun deneyimi açısından önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Kullandığınız modelin artılarını ve eksilerini de belirtirseniz karar verme sürecimde oldukça yardımcı olacaktır.

Şimdiden teşekkürler.

35 bin çok az da üstüne çıkabilirim. Onun dışında ps5 uyumlu olması çok daha önceliğim

4K OLED

PS5 tayfa eskiden HZ olayına takılmazdı ama GTA6 dan dolayı PC tayfa da PS gecince herkeste bi HZ yüksek TV arayışı cıktı.

7-8 aydır 60hz tv ile ps5 oynuyorum 144hz ya da 120hz neden istenir hala çözemedim.
260hz monitörüm var hikayeli oyunlarda gereksiz mesela.
TV de hz e dikkat edenler neden ediyor tam olarak. Ben bi fark ya da konfor hissedemiyorum

PS5 tayfa eskiden HZ olayına takılmazdı ama GTA6 dan dolayı PC tayfa da PS gecince herkeste bi HZ yüksek TV arayışı cıktı.

7-8 aydır 60hz tv ile ps5 oynuyorum 144hz ya da 120hz neden istenir hala çözemedim.
TV de hz e dikkat edenler neden ediyor tam olarak. Ben bi fark ya da konfor hissedemiyorum
pro kullanıyorum bf6da 120 hz çekme ayarı var o sebeple böyle secenekli oyunu var en az 120hz şart 4k

Şöyle ki hem akıcılık olsun hem de online oyunlarda çok işe yarıyor. PS5 de destekliyor aynı zaman da o sebeple istiyorum.

Geri