z.talha
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
mehaba 2026-06 dinamik güncelleştirme kurulumunu güncellemeye çalıştığımda 1 2 kere yeniden dene diyor ondan sonra siyah ekran veriyor güncellemeyincede veriyor bunu güncellemem şart ama yükletmiyor kendisini googledan indireyim dedim windows kendi yaptığı programa virüs diyip yükletmiyor
şimdi tekrardan siyah ekran atıcak kendi kendine başlatıyor siyah ekran veriyor 2 gündür kafayı yedirtti bana napmam gerekiyor
youtubeda bazı videolara baktım dism restore health gibi bi komudu çalıştırtıyolar ama ondada 62.3de takılı kalıyor bi süre sonra siyah ekran veriyor canlı desteğe gireyim dedim microsofttan onada izin vermiyor sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü linuxu kullanırken 1 kere bile hata almadım
youtubeda bazı videolara baktım dism restore health gibi bi komudu çalıştırtıyolar ama ondada 62.3de takılı kalıyor bi süre sonra siyah ekran veriyor canlı desteğe gireyim dedim microsofttan onada izin vermiyor sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü linuxu kullanırken 1 kere bile hata almadım