Siyah Ekran Verdirten Güncelleme

z.talha

80+
Reaksiyon skoru
46
mehaba 2026-06 dinamik güncelleştirme kurulumunu güncellemeye çalıştığımda 1 2 kere yeniden dene diyor ondan sonra siyah ekran veriyor güncellemeyincede veriyor bunu güncellemem şart ama yükletmiyor kendisini googledan indireyim dedim windows kendi yaptığı programa virüs diyip yükletmiyor
1782188011605.webp

1782188028936.webp
şimdi tekrardan siyah ekran atıcak kendi kendine başlatıyor siyah ekran veriyor 2 gündür kafayı yedirtti bana napmam gerekiyor
youtubeda bazı videolara baktım dism restore health gibi bi komudu çalıştırtıyolar ama ondada 62.3de takılı kalıyor bi süre sonra siyah ekran veriyor canlı desteğe gireyim dedim microsofttan onada izin vermiyor sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü linuxu kullanırken 1 kere bile hata almadım

mehaba 2026-06 dinamik güncelleştirme kurulumunu güncellemeye çalıştığımda 1 2 kere yeniden dene diyor ondan sonra siyah ekran veriyor güncellemeyincede veriyor bunu güncellemem şart ama yükletmiyor kendisini googledan indireyim dedim windows kendi yaptığı programa virüs diyip yükletmiyor Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleşimdi tekrardan siyah ekran atıcak kendi kendine başlatıyor siyah ekran veriyor 2 gündür kafayı yedirtti bana napmam gerekiyor
youtubeda bazı videolara baktım dism restore health gibi bi komudu çalıştırtıyolar ama ondada 62.3de takılı kalıyor bi süre sonra siyah ekran veriyor canlı desteğe gireyim dedim microsofttan onada izin vermiyor sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü linuxu kullanırken 1 kere bile hata almadım
Microsoft uzaktan yardıma ben de bağlanamadım geçen hafta delirdim.
Senin Windows dosyaların bozulmuş.
2 seçenek var, en temizi ya format atacaksın yada bozuk dosyaları tamamlamak için yeniden windowsu indireceksin. Dosya doğrulama yapmak gibi

Microsoft uzaktan yardıma ben de bağlanamadım geçen hafta delirdim.
Senin Windows dosyaların bozulmuş.
2 seçenek var, en temizi ya format atacaksın yada bozuk dosyaları tamamlamak için yeniden windowsu indireceksin. Dosya doğrulama yapmak gibi
windowsu ventoy ile kurdum o yüzden olabilir mi ona göre rufusdan yazdırayım yada windowsun kendi yazma programını kullanayım

windowsu ventoy ile kurdum o yüzden olabilir mi ona göre rufusdan yazdırayım yada windowsun kendi yazma programını kullanayım
Makale ve videoda nasıl yapman gerektiği net anlatılıyor.
Microsoftun resmi sitesinden Windows 11 ISO yu anlatıldığı gibi indir. Hiçbir dosya ve uygulamana zarar vermeden, nerede eksklik varsa tamamlayacaktır bu işlem.

Microsoftun resmi sitesinden Windows 11 ISO yu anlatıldığı gibi indir. Hiçbir dosya ve uygulamana zarar vermeden, nerede eksklik varsa tamamlayacaktır bu işlem.
indiriyorum şimdi iso dosyasını sıfırdan haber vericem

olmuyor yaparkende siyah ekran veriyor memory management çokça vermeye başladı ama linuxta ramle alakalı hiç bi sorun vermiyor

Windows orijinal mi? Modifiyeli mi?
orjinal siteden indirmiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1782201866700.webp

böyle garip hatalarda çıkmaya başladı olay görüntüleyicisinde

+ olarak bazen siyah ekran verdiğinde altta ntfs.sysden kaynaklandı veya kurtarma moduna geçtiğinde ismini hatırlamıyorum ama uzantısı .efi olan bişey yüzünden siyah ekran verdiğide yazıyordu

1782202050995.webp

Disk sağlığını denetle. Bir sorun yoksa yeni kurulum yap. (Onarma şeçme) Tam kurulum yap.

Disk sağlığını denetle. Bir sorun yoksa yeni kurulum yap. (Onarma şeçme) Tam kurulum yap.
sağlığı 98 şimdi sıfırdan formatlamaya çalışıcam inşallah gene kurulmama gibi bi sorun yaşatmaz usbde daha kurulurken bile siyah ekran verdi dün gece kafayı yedirtti bana windows bellek tanılama ramde sorun var diyor memtestde hiç bi sorun çıkmıyor 2 kere yapmama rağmen

orjinal siteden indirmiştim

Alıntıyı görüntüle
böyle garip hatalarda çıkmaya başladı olay görüntüleyicisinde

+ olarak bazen siyah ekran verdiğinde altta ntfs.sysden kaynaklandı veya kurtarma moduna geçtiğinde ismini hatırlamıyorum ama uzantısı .efi olan bişey yüzünden siyah ekran verdiğide yazıyordu

Alıntıyı görüntüle
Eger ssd bozuk degilse,islemci ve ram yapılan oc, uv ve expo da islemci ve ram arasindaki tutarsızlıga sebep olabilir. Windowsta neyin nerede oldiugunu tutan mft hata vermis.
En temizi format atmak. Format esnasinda hata alirsan ssd yi tam temizlemen gerekebilir

şuan daha format atmadım siyah ekran almıyorum niye bilmiyorum kendi kendine düzeldi bi anda ama bu seferde csye giremiyorum atıyor oyundan

1782207943778.webp

kendi kendini düzeltiyor galiba şuan anlamadım

Son düzenleme:
Şimdi
Eger ssd bozuk degilse,islemci ve ram yapılan oc, uv ve expo da islemci ve ram arasindaki tutarsızlıga sebep olabilir. Windowsta neyin nerede oldiugunu tutan mft hata vermis.
En temizi format atmak. Format esnasinda hata alirsan ssd yi tam temizlemen gerekebilir
sildim windowsu yeniden yüklicem ama yükletmiyor başarısız oldu diyor bi anda 30dan 75 e atlıyor 77de başarısız oldu diyor ramin yerini değiştirdim aynı yükleme yerinde shift F10 a basıp cleam atıp gptye çevirdim ama yok olmuyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,240
Üyeler
198,277
Son üye
cagkaan

Geri