z.talha
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
merhaba ne zaman bilgisayarı formatlasam windows ilk 1 2 saat felaket derecede siyah ekran verip duruyor ondan sonra kendi kendine düzeliyor sebebini bilmiyorum her seferindede farklı bi kod veriyor hatta bugün windowsu yüklerken canım çıktı 7 saatde anca yükledim windows kurulum ekranında bile siyah ekran verdi usbde çalışıyo olmasına rağmen. ama linux dağıtımlarında hiç bir sorun olmuyor sadece windowsta oluyor bu çökme olayı isoyu kaç kere sil yükle yaptım rami çıkarıp taktım anca yükleyebildim şansa bala sorun ne gram bilmiyorum yapay zekaya soruyorum işlemci diyo anakart diyo ssd diyo ram diyo ekran kartı diyo olabilecek tüm bilgisayar parçalarını sayıyor bana psum biraz kalitesiz ondan olabilir mi acaba rampage 500w psu kullanıyorum 1070ti sistemde
birde şundan şüpheleniyorum bunu ne zaman güncellemeye çalışsam 5 inci dakikada siyah ekran veriyor sürekli yeniden deneye basıp anca kuruyorum 7 8 siyah ekrandan sonra
birde şundan şüpheleniyorum bunu ne zaman güncellemeye çalışsam 5 inci dakikada siyah ekran veriyor sürekli yeniden deneye basıp anca kuruyorum 7 8 siyah ekrandan sonra