Yardım Türknet Zamından Sonra İss Önerisi

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
96
merhaba türknetin tekrar fahiş bir zamından sonra başka iss geçme kararı aldım önerdiğiniz ne var 24 mbps vdsl2 altyapı var tahhütlü tahhütsüz farketmez memnun kaldığınız ?

Hocam uzun yıllardır kablonet kullanıyorum.
Kullandığım paketler 100/20 ve şu an 1000/100 almaktayım. Kendi alt yapısı olan bir bölgede ikamet ediyor isen bakmanı öneririm.

Aradıklarındamı öğrenebilirim onların altyapısımı diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bi sorgulama yaptım

Ekler

• 7499.webp
    7499.webp
    95.3 KB · Hit: 62
  • 7501.webp
    7501.webp
    35.4 KB · Hit: 57
Son düzenleme:
Zam + artan internet kopmalarıyla birlkte turknet resmen gidin diyor. Üstünkörü bir baktım millenicom mantıklı duruyor, sorun yaşan vs var mı?

Zam + artan internet kopmalarıyla birlkte turknet resmen gidin diyor. Üstünkörü bir baktım millenicom mantıklı duruyor, sorun yaşan vs var mı?
daha once millenicom ile ilgili konum var yakin zamanda ona bakabilirsin.
güncel olarak turknet zammından sonra yeni iss arayan arkadaşlara ufak bilgilendirme yapayım dedim. Adı çok beligin olmayan ama fiyatı daha uygun issler var fakat millenicom biraz daha bilindik bir firma. netspeed,turknet ve millenicom bu 3 lu diger isslere gore sadece bir tık daha önde firmalar. turknet zammından sonra onu yazmıyorum. netspeedi de 4 yıl önce kullandım ve orta halliydi suan ne durumdan pek bilmiyorum.
en iyi suan millenicomu biliyorum (2 yildirda kullaniyorum birkaç bilgi paylaşayım dedim.)

- Müşteri hiznetlerine bağlanmak kolay değil. uğraştırıyor bağlanmak için. mhizmetleri için biraz sabretmeniz lazım.

- Daha önce forumda birkaç kişi internet konusunda problem yaşamıştı eski gönderilerde bulunuyor. Tamamen rahat olabileceginiz bir firma degil. (benim sansima kullandigim sure boyunca 1 2 internet kanaklı ufak problem harici sorun olmadı)

- başka iss ten geçince ücret istemiyorlar diye biliyorum ama kesinlikle sorun. baska adrese gecince kurulum ucreti istiyorlar.
ayrıca bu 2 senede gordugum en büyük sıkıntı vdsl internet bağlantisi için eve ekip gonderiyolar fakat dairenin internet kablosunu kendi portlarına baglatmadan gidiyorlar. siz ya ekstra ucret odeyerek ya da disaridan elektrikci getirerek 2 iş yapıyorsunuz. en büyük sıkıntı bu oldu bizde.

- internet Fiyatlandırmaları ne cok uygun nede pahalı tam ortada diyebilirim.

Ben vdsl 100 mbit kullanıyorum. fiber internetide vardır. Türk telekom altyapısı kullanan bir firma.
Yinede hem fiyatlandırmayla hemde arkadaşını getir kampanyasıyla 2 yıldır uygun fiyatta kullandığım için ben memnunum.
Geçmeyi düşünen arkadaşlar aklınızdaki soruları yazabilirsiniz, millenicom kullananlar diger arkadaslar burdan yazabilir. kod isteyen olursada dm den mesaj atabilir.
İyi günler.

Kablonet eğer merkezi bir yerde yaşıyorsanız, özellikle İstanbul'un merkezlerinde, iyi çalışıyor. Küçük bir şehirde yaşıyordum ve çok az sorun yaşıyordum.
Ben Türknet 1000 mbps fiber kullanıyorum, şimdilik memnunum. Türknet'in zammı fazla ama geçen 700 TL'den yıllık ödeme yaparsanız fiyatı sabitleyebilirsiniz diye mesaj geldi. 700*12=8400 TL tutuyor. Kesin artı masraflar falan da vardır, hep öyle olur. Bunu 6 ay taksitle (6x1400TL) ödeyebilirsiniz diyorlar. Mantıklı bir ISP bulamazsanız bunu bir düşünün derim. Bu kampanya sizin tarife için geçerli mi onu da bilmiyorum fakat bilginiz olsun diye yazdım.

netspeed kullanırken sıkıntı çekmiş miydiniz? İlk 3 aya taahhütsüz güzel fiyat vermişler kısa süreli geçilebilir belki
baya uzun zaman oldu. yine fena olmayan bir firma. daha uygun diye sonrasindan baska iss e gecmistim. ama su arkadasini getir kampanyasi millenicomda iyi oldugu icin bunda kaliyorum.

kablonet aşırı pahalı değilmi yav 16 mbps 960 yazıyor

merhaba türknetin tekrar fahiş bir zamından sonra başka iss geçme kararı aldım önerdiğiniz ne var 24 mbps vdsl2 altyapı var tahhütlü tahhütsüz farketmez memnun kaldığınız ?
Bütün sağlayıcılar zam yapacak kanka 1 temmuz da güncellenecek bütün fiyatlar ben gıbır net kullanıyorum 580 tl 12 ay lık aldım direk 200 tl zam gelecek referans ücreti 40 tl olmuş bu arada 40 tl indirim oluyor tavsiye ederim Gıbır net

Geri