Bir de bütçen yüksek olduğundan, indirim varken şu ürünü almanı öneririm. Bu ürünü alınca dönüştürücü (belki type-c, type-c 0.5 veya 1 metre kablo lazım olabilir veya ses uzatma kablosu) içinde geliyor. Pahalı bir ürün, ama ses kalitesini artıran bir ürün. Yerelde buna yakın Moondrop ürünü var, ondan daha iyi. Bu ürünü sadece bu kulaklık değil, ileride alacağın farklı IEM veya JAK kulaklıklarda kullanıp, ses kalitelerini artırabilirsin. Cepte de taşınır.
EPZ TP35 Pro DAC Taşınabilir Ses Kartı özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
KARNE10 kodu ile ₺3700, bütçeni biraz aşıyor ama kesinlikle ileriye yönelik bir ürün olur. Şu an kendim kullanıyorum, elimdeki KlasseGear Feel ve Wraith EvoX çağ atlatıyor. Gerçi EvoX daha çok çağ atlatıyor, ama ileride iyi bir IEM alırsan işini görür. Ben Feel rahat olduğundan attım.
Belki şu ürün de rahat olabilir, buna da bir bakın. Tasarımı Feel benziyor, bunda Type-C'de iyi de bir ses kartı var gibi.
EPZ G10 Mikrofonlu Gaming Oyuncu IEM Kulaklık özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com