e okulda hoca sınav notunu girmezse ne olur?

Reaksiyon skoru
35
merhaba lise 1 oğrencisiyim bazı sebeplerden dolayı matematik sınavına giremedim raporum yok hoca 1. sınav yerine hiçbirşey girmedi 2.sınav girildi 1.sınavın oldugu kutucuk boş illa g falan girmesi lazımmıdır bos kalırsa sorun olur mu karne alabilir miyim genel ortalamam yuksek

G olarak girilir o. O da 0 oluyor.

merhaba lise 1 oğrencisiyim bazı sebeplerden dolayı matematik sınavına giremedim raporum yok hoca 1. sınav yerine hiçbirşey girmedi 2.sınav girildi 1.sınavın oldugu kutucuk boş illa g falan girmesi lazımmıdır bos kalırsa sorun olur mu karne alabilir miyim genel ortalamam yuksek
G olarak girerler 2.sınav ve sözlü yüksekse alabilirsin belge

Benim ortalamam 84. 8000 ama ben bı tane dersten 100 aldım hoca sınavı e okula girmedi girmiyecekmis nolucak?

Kanka karne alirsinda belge alamazsın eğer yüksekse teşekkür takdir geliyorsa sanırım belki cuma günü alamazsın kurul toplanıyor senin sınıfı geçmeme izin veriyor sen tatilde alıyorsun karneni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim ortalamam 84. 8000 ama ben bı tane dersten 100 aldım hoca sınavı e okula girmedi girmiyecekmis nolucak?
İllaki bişey girmeli hocam

Konu kaç yilikmis pardon

Nevolmustu peki hocam size

G olarak girilir o. O da 0 oluyor.
hayır hocam öyle değil insanların %99 u o şekil biliyor ama öyle değil.

kanka raporum vardı 2 ay girmedim 2. sınavlara tek sınavdan değerlendirildi sordum müdüre nedir olay diye, dediki sınavy erine ya not girilir yada R veya G yada boş bırakılır. boş bırakılırsa tek not veya hiçbiri yoksa sadece sözlü varsa proje ile değerlendirilir. raporu olsun olmasın boş bırakılmış ise tek sınavdan değerlendirilecek ancak olmadığı için yüksek ihtimal girerler puan yada unutulmuştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,891
Üyeler
198,210
Son üye
Ahmetttkcmz
Geri