TaHao
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,142
güle gületamam teşekkür ederim ben bi güvenli moda gidip geliyom görüşürüz
güle gületamam teşekkür ederim ben bi güvenli moda gidip geliyom görüşürüz
11 proWindows 10 işe eski sürümü kullan değil ise dediğim gibi yap konu açarak sorunun çözülmesini istemiyor musun eriniyorsun kardeşim
Amd cleanup tool var ddu nun işini goruyor ugrasmıyorsunddu ile silmeye çok üşendim ya düzgünce oluyordu şimdiyi buldu böyle olmak için![]()
güle güleben hiç almıyorum güvenli moda bu arada kaç senedir hiç sorun olmadı
Windows 10 işe eski sürümü kullan değil ise dediğim gibi yap konu açarak sorunun çözülmesini istemiyor musun eriniyorsun kardeşim
Restart atman lazım kurduktan sonraAlıntıyı görüntüle
26.6.1 kurdum forzaya girdim ama fsr 4.0.3 var normal mi
bir de adrenalinin uygulaması açılmıyor bi gariplik var
atmıştımRestart atman lazım kurduktan sonra
Hata verecek mi ona bakalım o düzeliratmıştım
oyuna ondan sonra girdim
adrenalin açılmadı bir de fsr 4.1 çalışmadı, muhtemelen windows araya driver kaynattı ben eski driverı yükledim diye o da onun açılmasını engelledi diye düşünüyorumHata verecek mi ona bakalım o düzelir
Denemeye devam, windows bu sıralar milletin sabrını sınıyor Daha dun 4 Tane aynı sorundan dolayı yaşanan durumu çözdük böyleadrenalin açılmadı bir de fsr 4.1 çalışmadı, muhtemelen windows araya driver kaynattı ben eski driverı yükledim diye o da onun açılmasını engelledi diye düşünüyorum
windowstan nefret ediyorum
güncel olanı ddu ile eskisini silip internet kapalıyken indirdim bir de windowsun kafasına göre yeni driver yüklemesini engelleyecek bir ayar buldum onu kapattım öyle indirdim
Denemeye devam, windows bu sıralar milletin sabrını sınıyor Daha dun 4 Tane aynı sorundan dolayı yaşanan durumu çözdük böyle
Orda yazıyor onu uygulaAlıntıyı görüntüle
26.6.2 yazısını gördüm daha 1 dakika önce
daha sonra monitör uyku moduna girdi çıktı böyle oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
yapay zekaya sordum bunu yapmalı mıyım
Bunu ddu da ayarlar kısmında tek tıkla yapabiliyorsun bi bak istersenAlıntıyı görüntüle
26.6.2 yazısını gördüm daha 1 dakika önce
daha sonra monitör uyku moduna girdi çıktı böyle oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
yapay zekaya sordum bunu yapmalı mıyım