S26 Vs S26+ Vs S25 Ultra

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,865
Dostlar annem kullanacak samsung telefonlara 3 taksit yapıyor Vatan bilgisayar, s25 ultra kamerası en iyi olan biliyorum ancak sarjı az gidiyor diye söylentiler duydum. S26 mağaza fiyatı 65k s65 plus mağaza fiyatı 70k ayın şekil s25 ultra da 70k ama taksit yok 25 ultra da.

Sizce 5k fark ile S26 plus almaya değer mi yoksa s26 mı daha F/P
Yoksa s26 plus alacağımız paraya s25 Ultra almak mı?

Genelde evde mi ne için kullanacak?

26 plus alacağımız paraya s25 Ultra almak mı?
Bu sorunun aynısını hala düşünüyorum :D bence s25 ultra mükemmel olur bu bütçelerde s26 plus işlemcisi fenasal düzeyde verimli ama s25 ultranın kamerası daha iyi ve işlmecisi daha stabil deniliyor kullanmadım bilmiyorum ama benim tavsiyem s25 ultra olur sonuçta ultra bir cihaz samsung madem exynos 2600 en iyi işlemci peki neden s26 ultra da exynos işlemci kullanmadı diye sorarlar adama.

Bu sorunun aynısını hala düşünüyorum :D bence s25 ultra mükemmel olur bu bütçelerde s26 plus işlemcisi fenasal düzeyde verimli ama s25 ultranın kamerası daha iyi ve işlmecisi daha stabil deniliyor kullanmadım bilmiyorum ama benim tavsiyem s25 ultra olur sonuçta ultra bir cihaz samsung madem exynos 2600 en iyi işlemci peki neden s26 ultra da exynos işlemci kullanmadı diye sorarlar adama.
Şimdi de iPhone 17 mi diye soruyor 80 bin tikoya :D bence s25 ultra hala

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
S25 ultra her türlü daha iyi ama kaba gelebilir denetmen lazım şarj 1 gün rahat rahat çıkarsın diyorsan plus çok telefonla işi yok normal kullanıcı dersen düz s26 olur ama hb de 53k 0 faizli 3 taksit yapıyor

Şimdi de iPhone 17 mi diye soruyor 80 bin tikoya :D bence s25 ultra hala
Valla aynıyım bende iphone 17 yi düşündüm ama o alttan kaydırmalı telefonları hiç sevmiyorum daha alttaki navigasyonları değiştiriremiyorsun ana ekrana kaydırarak çıkıyorsun bu bana zor geliyor birde android alışmışım artık 15 yıldır android kullanıyorum o yüzden etkisi de var tabii ki bende s25 ultra düşünüyorum öneririm sizede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,757
Üyeler
199,219
Son üye
Berat60

Geri