Bilgisayarcı Windows 10 1809 Kurdu

z.talha

80+
Reaksiyon skoru
48
merhaba bilgisayarımı formatlatmaya bilgisayarcıya götürdüm windowsun 1809 sürümünü kurmuş hiç bişey yapamıyorum chromeu bile anca yükledim windows 11i kuramıyorum minimum 2004 sürümünü istiyo oda kurulmuyo görmüyo en son sürüm bunu algılıyor herhalde usb belleğimde bozuk discordu kuramıyorum
1782574872016.webp
1782574918050.webp
1782575046303.webp

çoğu app, driver, oyun; desteğini 22h2 ve üstüne attı, ya geri götür 22h2 kurdurt, yada usb ile kendin formatla

çoğu app, driver, oyun; desteğini 22h2 ve üstüne attı, ya geri götür 22h2 kurdurt, yada usb ile kendin formatla
formatdamı atılmıyo
en son kendim kurmaya çalıştığımda böyle olmuştu

işinin ehli değilmiş. elindeki en eski imajı kurmuş. fıss bilgisayarcı.

işinin ehli değilmiş. elindeki en eski imajı kurmuş. fıss bilgisayarcı.
bide beni kendisini yücelterek azarladı yok ben 15 senedir bu bilgisayar sektöründeyim bilgisayar mühendisliği bölümünü bitirdim 4 yazılım dili biliyorum merak edip kurmaya çalışmış olabilirsin ama bi daha yapma felan filan bios sıfırlasaydın 4 bin liran boşa giderdi felan filan sen nası formatladın dedim bios pilini çıkartıp taktım dua et oldu dedi

bide beni kendisini yücelterek azarladı yok ben 15 senedir bu bilgisayar sektöründeyim bilgisayar mühendisliği bölümünü bitirdim 4 yazılım dili biliyorum merak edip kurmaya çalışmış olabilirsin ama bi daha yapma felan filan bios sıfırlasaydın 4 bin liran boşa giderdi felan filan sen nası formatladın dedim bios pilini çıkartıp taktım dua et oldu dedi
Tam dayaklık valla

işte bu yüzden en son ilkokulda bikgisayarcıya gittim

Geri