ne zamandır kullanıyorsun hocam bazen panelde çizgiler ve yanma gibi bir problem var mı bir kaç seçenek arasında kaldım aslında linkler aşağıda biride senin önerdiğinhocam gigabyte , dell ve msi oled monitörlerini kullandım renk ve özellik bakımından en memnun olduğum msi oldu .Şuan kullandığım modelide aşağıda linkinden bakabilirsin .
MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 240Hz, 0.03ms, FreeSync Premium Pro : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 240Hz, 0.03ms, FreeSync Premium Pro : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
önerebileceğin monitör var mıo fiyata 27 qhd oled alabilirsin ama almadan bilgin olsun;
woled=gray banding
qd-oled=renkler mor
ayrıca ikisindede 27 qhd de metinler bozuk
1 yıldır kullanıyorum , herhangi bir problemini görmedim , menü içeriği zengin , oled koruma ayarlarıda çok fazla , renk doygunluğu kalitesi vs. çok memnunum , msi öneririm , asus ve aoc yi kullanmadım . performansları nasıldır bilmiyorum ama oled giriş seviyesi bile olsa çok kaliteli , bütçene göre sen karar vereceksin . Bana sorarsan 25k yı geçme .ne zamandır kullanıyorsun hocam bazen panelde çizgiler ve yanma gibi bir problem var mı bir kaç seçenek arasında kaldım aslında linkler aşağıda biride senin önerdiğin
ASUS 26,5" ROG STRIX OLED XG27AQDMG 0,03Ms 240Hz GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 26,5" ROG STRIX OLED XG27AQDMG 0,03Ms 240Hz GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G41ZDF ITOPYA'dawww.itopya.com