sessiz.Hocam membran seçmenin özel bir nedeni var mıdır acaba?
Hocam nacizane tavsiyem membran klavyeye 3.000 TL bağlama. Ben de uzun süre membran kullandım ve hepsi bir süre sonra (özellikle çok oyun oynuyorsan) kauçuk yorgunluğundan dolayı tuş sertleşmesi veya basmama sorunuyla veda etti.Aktif olarak wraith W60 kullanıyorum.sessiz.
yani membran olması daha iyi ama sessiz switchli olan bir klavyede alabilirim öneri bekliyorum teşekkürlerHocam nacizane tavsiyem membran klavyeye 3.000 TL bağlama. Ben de uzun süre membran kullandım ve hepsi bir süre sonra (özellikle çok oyun oynuyorsan) kauçuk yorgunluğundan dolayı tuş sertleşmesi veya basmama sorunuyla veda etti.Aktif olarak wraith W60 kullanıyorum.
Silent switch mekanik klavyeler var hocam onlara bakyani membran olması daha iyi ama sessiz switchli olan bir klavyede alabilirim öneri bekliyorum teşekkürler
Sessiz switchli bir mekanik klavye alıp yanına da keycapler için o-ringler var sesi azaltmak için onlardan alacaksınız. Hem uzun ömürlü sessiz switchleriniz olacak hem de eski dayanıksız teknoloijiye yatırım yapmamış olacaksınız.selamlar bütçem açıkcası 3000 lirayı zorlar gibi 3000 üstünede bir şekilde alabilirim cok zorlamadan membran %70 75 ve kablosuz olursa cok iyi olur teşekkürler