22 Bine 2.El Bu Sistem Alınır mı?

kor6y

80+
Reaksiyon skoru
0
öncelikle merhaba son 1 haftadır 2.el bilgisayar bakınıyorum ve bu sistemi gördüm;

İşlemci: Intel i7-11700KF

Ekran Kartı: RTX 5060 infinity

Anakart: MSI B560M

RAM: 16 GB DDR4

Depolama: 512 GB SSD

Güç Kaynağı: 750W 80+

satıcı fiyatının düşük olmasının nedeninin anakarttaki cpu soketindeki 1 pinin kırılması sonucu 4 ram slotundan 2sinin calismalidigini soyledi.

öncelikle merhaba son 1 haftadır 2.el bilgisayar bakınıyorum ve bu sistemi gördüm;

İşlemci: Intel i7-11700KF

Ekran Kartı: RTX 5060 infinity

Anakart: MSI B560M

RAM: 16 GB DDR4

Depolama: 512 GB SSD

Güç Kaynağı: 750W 80+

satıcı fiyatının düşük olmasının nedeninin anakarttaki cpu soketindeki 1 pinin kırılması sonucu 4 ram slotundan 2sinin calismalidigini soyledi.
fiyat iyi hocam ama işlemcinin pini kırılmıştır diye düşünüyorum 4 girişliyse sorun yok ancak başka bir sorunu varsa bilemiyorum test edin onun dışında iyi fiyat, neredeyse 5060lar bu fiyat

Fiyatı baya iyi İşlemci çalışıyorsa alın hocam İşlemci çalışmıyorsa pek emin deilim çünkü ddr4 sistem intel işlemciler muhtemelen deli pahalıdır stoklardan dolayı i7 11700kf gibi bir işlemciyi sahibinden almak istiyosan minimum 10k bütçe ona ayıracaksın ztn 34 33k yı zaten bulacak o zaman direk fırsat bekleyin 245kf rtx 5060 ve 7500f sistemlerde kampanyalar oluyo onları alırsınız ayrıca ddr5 anakart ve ram olması iyi olur

fiyat iyi hocam ama işlemcinin pini kırılmıştır diye düşünüyorum 4 girişliyse sorun yok ancak başka bir sorunu varsa bilemiyorum test edin onun dışında iyi fiyat, neredeyse 5060lar bu fiyat
aaynen he 5060 kendi basına 15 16k sıfırı . iyice bi muayeneden gecirin annekartı sistemi sonra alın furmak cinebench testleri yapın oyun testi yapın sonra alın

bu anakartlarda pinler anakartta degil miydi

Geri