Yardım Sahibinden Param Guvende Yardım !

yalnız sahibinden param güven sözleşme bölümünde okursanız sahibinden mesul olmadığını anlarsınız diye hatırlıyorum çünkü sahibinden müşteri hizmetlerini aradığım da oradaki çalışan arkadaş kendileri bir sorun oladıkları zaman ilgilenmediklerini dile getirdi o yüzden sıkıntı param güvendeyle satış yapmak başlı başına bir problem kayıtlar vs varsa yine davayla uğraşmak sıkıntı ülkemizde malum davalar hemen sonuçlanmıyor

Pg ile 50 civarı satışım oldu hiç bir sorun yaşamadım fakat saticiyi korumayan bir sistem olduğuna herkes gibi ben de katılıyorum.

Ben dolandirilma ihtimalime karşı alıcıyla iletişim halinde kalıyorum wp üzerinden konuşuyorum ürünü ne için alıyor, kim kullanacak gibi sorular soruyorum ve içim rahatlayınca satışı gerçekleştiriyorum.
Şimdi aklıma takılan su , adam parayı odedı telefonu aldı , para sahıbındende . Ben kargo bana teslım edıldıkten sonra sıstemden benden bı onay ısteyecek mı ? onaylamazsam para sahıbındende kalacak. dolandırıcı bunu dusunmuyor mu ?

Şimdi aklıma takılan su , adam parayı odedı telefonu aldı , para sahıbındende . Ben kargo bana teslım edıldıkten sonra sıstemden benden bı onay ısteyecek mı ? onaylamazsam para sahıbındende kalacak. dolandırıcı bunu dusunmuyor mu ?
teslim aldığın anda adama parayı havuzdan çıkarıp iade ediyordu ben 2024 sonunda bi iadeyle uğraştığımda

teslim aldığın anda adama parayı havuzdan çıkarıp iade ediyordu ben 2024 sonunda bi iadeyle uğraştığımda
Avukatta teslım almamam gerektıgını soyledı . durduk yere iş aldık basımıza ya .

Türkiyenin ürettiği tek şey "dolandırıcılık" maşallah bu konuda kimse elimize su dökemez.Dünya standartlarının üzerindeyiz.Ne cevherler yetişiyor.

Öyle bir şey yok işte, iade reddetme butonu yok 2 gün süren var istersen hemen onaylayıp satıcıya direkt parayı iade edersin istersen de onaylamazsın 2 gün sonra otomatik onaya düşer karşıya para gider.

Arkadaş cihazı alıp içini açıp orijinal parçaları alırsa ne olacak videoyla ne kanıtlayabilirsin ki pg ile satmamalıydın

Bugün Bir haber kanalında adamın biri telefon göndermiş. Telefon kutusuna taş koyup göndermişler haberini izledim. Çoğu kişi görüp bunu yapmaya başlar demiştim. Umarım sizin başınıza gelmez. Ben arada ikinci el kitap satıyorum. İlgi alanları değil şansımız var :D

Bugün Bir haber kanalında adamın biri telefon göndermiş. Telefon kutusuna taş koyup göndermişler haberini izledim. Çoğu kişi görüp bunu yapmaya başlar demiştim. Umarım sizin başınıza gelmez. Ben arada ikinci el kitap satıyorum. İlgi alanları değil şansımız var :D
aylardır var ki. bir arkadaş hs80 max satıyordu alan kişi iade edip içine musluk koyup geri göndermiş mersine dikkat edin mersinden almış

Arkadaş cihazı alıp içini açıp orijinal parçaları alırsa ne olacak videoyla ne kanıtlayabilirsin ki pg ile satmamalıydın

valla bılmıyorum artık kargo bır gelsın bakacam duruma . acarken ıcıme en ufak bır tereddut dussun , hemen tutanak ve savcılık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aylardır var ki. bir arkadaş hs80 max satıyordu alan kişi iade edip içine musluk koyup geri göndermiş mersine dikkat edin mersinden almış
la bende mersınden sattım :D

valla bılmıyorum artık kargo bır gelsın bakacam duruma . acarken ıcıme en ufak bır tereddut dussun , hemen tutanak ve savcılık.

alıcı mersinden almış yani :D

bu kadar mı denk gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,897
Üyeler
198,863
Son üye
Mjordan