Girişici Oldum

Reaksiyon skoru
1
Ben 2 tane restoran işlettim ailevi nedenlerden dolayı batmış bulunduk defalarca. Durduk yere son 6 yıldır istisnasız borç ödüyorum. Bunalımda gibiyim ama toparlıycaz. Bir proje fikrim vardı yıllardır. Hayata geçirdim. Kısaca anlatayım sizin de fikirlerinizi alayım istedim...

Restoranlar için QR menüleri olur bilirsiniz. Ben kendi aile restorantımız için NFC özellikli özel stand yaptım. Yazılım, 3d tasarım, grafik tasarım. Gibi güzel yetilerim var. Bunları kullanarak yaptım işte baktım ilgi gördü. Sonra kendim pos sistemi yaptım. Hani burger king gibi firmalara girdiğinizde Kasiyer bilgisayarda siparişinizi oluşturuyor ya işte o programa pos sistemi deniliyor. Arkadaşımla beraber onu yaptık Crm ve ERP sistemini de yaptık entegre ettik. Neyse bizim restorant ailevi nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kaldık. Yaklaşık 8 ay oldu çok fazla borç ödemek zorunda kaldım. Ev geçinimi, vergi, borçlar... Neyse çok boş muhabete girmiyim. Ben bu sistemin inovasyonlarına güveniyorum. Derken 3 ay önce bunu bir iş haline getirip borçlarımdan kurtulmaya karar verdim. Şu an 7 restorana hizmet veriyorum. Ve yolda anlaşmaya çalıştığım yaklaşık 6 tane restoran var.

Projeyi size açıklıyım en son da video ekliyim. İnceleyip bana fikirlerinizi verin lütfen. Sizden ricam bu yapıldı bu edildi sen daha orijinal daha yapılmamış bişey yap demeyin. Steve Jobs böyle deseydi, dokunmatik telefonlar olmazdı. Vs...

Proje,
KafeTag – Akıllı Restoran Yönetim ve Dijital Müşteri Platformu

KafeTag; restoranların operasyon, pazarlama, sipariş ve müşteri deneyimini tek panel üzerinden yönetmesini sağlayan restoran ekosistemidir.

İşletme Yönetim Paneli

Masa ve Kampanya Yönetimi

Masa bazlı indirim oluşturma

Masa bazlı kampanya ve özel fırsatlar tanımlama

Belirli masalara özel ürün / menü gösterimi

Saatlik veya gün bazlı kampanya sistemi

Menü ve Ürün Yönetimi

Ürün ekleme / düzenleme / kaldırma

Fiyat güncelleme

Çoklu dil desteği

Kategori ve görsel yönetimi

Anlık menü güncellemesi

Personel ve Operasyon Takibi

Garson performans istatistikleri

Sipariş hız analizleri

Masa bazlı ürün giriş–çıkış takibi

Personel iş yoğunluğu raporları

Admin ve yetkili kullanıcı ekleme sistemi

Tema ve Marka Yönetimi

İşletmeye özel tema değiştirme

Logo, renk ve tasarım özelleştirme

Restorana özel dijital görünüm oluşturma

---

Yapay Zeka Destekli İş Analizi

KafeTag AI;

Satış verilerini analiz ederek işletmeye öneriler sunar:

Satış hacmi analizleri

Popüler ürün taternleri

İndirim önerileri

Kampanya fikirleri

İş geliştirme tavsiyeleri

Reklam stratejileri

Otomatik sosyal medya içerikleri

Örnek:

“Pizza satışları cuma günleri %35 artıyor → Cuma kampanyası önerilir.”

“İçecek satış oranı düşük → Menü yerleşimi değiştirilebilir.”

---

Yapay Zeka Destekli Sosyal Medya Sistemi

İşletme tek tıkla:

Yapay zeka ile reklam postu oluşturabilir

Üründen otomatik görsel hazırlatabilir

Instagram paylaşımı başlatabilir

TikTok içerikleri oluşturabilir

Kampanya afişleri üretebilir

Doğrudan sosyal medya yönlendirmesi yapabilir

---

Müşteri Deneyimi (QR / NFC)

Müşteri QR veya NFC etiketi okuttuğunda:

Garsonsuz Sipariş Sistemi

Masadan doğrudan sipariş

Garson beklemeden ürün ekleme

Ek sipariş oluşturma

Online Ödeme Sistemi

Masadan kalkmadan ödeme

Hesap istemeden online ödeme

Dijital fiş sistemi

Çoklu Dil ve Para Birimi

Menü otomatik çeviri

Müşterinin kendi dilinde görüntüleme

Kendi para biriminde fiyat gösterimi

Örnek: Türk müşteri → TL
Portekizli müşteri → EUR
Iraklı müşteri → IQD

Müşteri Etkileşimleri

Garson çağırma butonu

Hesap isteme

Google değerlendirme yönlendirmesi

Sosyal medya paylaşımı

Restoran tanıtım ekranı

Screenshot alıp Instagram paylaşımı

Restoranı tanıtma sistemi

---

KafeTag Ekosistemi

İşletme için:
Yönetim + Operasyon + Yapay Zeka + Pazarlama

Müşteri için:
QR Menü + Sipariş + Ödeme + Çoklu Dil + Etkileşim

Sonuç:
Daha az personel yükü, daha hızlı servis, daha yüksek satış ve daha güçlü dijital görünürlük.
Okumak istemeyenler için video:

Ben 2 tane restoran işlettim ailevi nedenlerden dolayı batmış bulunduk defalarca. Durduk yere son 6 yıldır istisnasız borç ödüyorum. Bunalımda gibiyim ama toparlıycaz. Bir proje fikrim vardı yıllardır. Hayata geçirdim. Kısaca anlatayım sizin de fikirlerinizi alayım istedim...

Restoranlar için QR menüleri olur bilirsiniz. Ben kendi aile restorantımız için NFC özellikli özel stand yaptım. Yazılım, 3d tasarım, grafik tasarım. Gibi güzel yetilerim var. Bunları kullanarak yaptım işte baktım ilgi gördü. Sonra kendim pos sistemi yaptım. Hani burger king gibi firmalara girdiğinizde Kasiyer bilgisayarda siparişinizi oluşturuyor ya işte o programa pos sistemi deniliyor. Arkadaşımla beraber onu yaptık Crm ve ERP sistemini de yaptık entegre ettik. Neyse bizim restorant ailevi nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kaldık. Yaklaşık 8 ay oldu çok fazla borç ödemek zorunda kaldım. Ev geçinimi, vergi, borçlar... Neyse çok boş muhabete girmiyim. Ben bu sistemin inovasyonlarına güveniyorum. Derken 3 ay önce bunu bir iş haline getirip borçlarımdan kurtulmaya karar verdim. Şu an 7 restorana hizmet veriyorum. Ve yolda anlaşmaya çalıştığım yaklaşık 6 tane restoran var.

Projeyi size açıklıyım en son da video ekliyim. İnceleyip bana fikirlerinizi verin lütfen. Sizden ricam bu yapıldı bu edildi sen daha orijinal daha yapılmamış bişey yap demeyin. Steve Jobs böyle deseydi, dokunmatik telefonlar olmazdı. Vs...

Proje,

Okumak istemeyenler için video:
Güzel olmuş hocam

AI yüzünden piyasada çok alternatifi var neredeyse ücretsiz veriyorlar bende geliştirdim ancak sadece cafede olmadığını görüp teklif ettiğimde vs kuruyorum

Geri