Wireless Mekanik Klavye Önerisi

Mckr

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar MCHOSE Ace 68 klavye kullanıyorum ama ara ara tuş basmıyor bir de kablosuz bir klavye geçmek istiyorum Max 3K bütçeden Wireless'ya da kablolu olursa da ace 68'den daha iyi bir klavye arayışım var önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar MCHOSE Ace 68 klavye kullanıyorum ama ara ara tuş basmıyor bir de kablosuz bir klavye geçmek istiyorum Max 3K bütçeden Wireless'ya da kablolu olursa da ace 68'den daha iyi bir klavye arayışım var önerilerinizi bekliyorum.
Aula Hero68 HE bakabilirsin wireless değil ama manyetik switchli güzel bir klavye.

Peki cs 2 de kablosuz mu kablolumu daha iyi olur

Peki cs 2 de kablosuz mu kablolumu daha iyi olur
kablolu tabii ki kablosuz teknolojisi ne kadar gelişmiş olsada kablolular kadar hala iyi değiller maalesef

Peki kablosuz ne önerirsiniz
kablosuz olarak hangileri daha başarılı hiç bir bilgim yok hocam açıkcası kablosuz klavyelerde daha kapsamlı bilgi sahibi olan biri görüp yönlendirmesi daha doğru olur.

kablosuz olarak hangileri daha başarılı hiç bir bilgim yok hocam açıkcası kablosuz klavyelerde daha kapsamlı bilgi sahibi olan biri görüp yönlendirmesi daha doğru olur.
Pardon kablolu yazmıştım kablosuz olarak düzeltmiş kablolu ne önerirsiniz?

Geri