2 Bin TL Klavye Önerisi

Langer1

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar 2 bin tl ye klavye önerir misiniz? önceliğim red switch ve siyah renkte olması. siyah olmasa bile koyu renkler olsun setupum siyah olduğu için beyaz klavye istemiyorum. en az %75 boyutunda olacak şekilde yani f tuşları olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? 2 haftadır k870t proya bakıyorum fakat red switch stoğu yok onun yerine bir şey arıyorum. stok geliceği yok gibi.

havit kb884l veya manyetik istersen howl75

Bu fiyata klavye kalmadı artık reis olanlarda gamepower rampage falan. ya indirim bekle yada biraz daha para biriktirmelisin.

Arkadaşlar 2 bin tl ye klavye önerir misiniz? önceliğim red switch ve siyah renkte olması. siyah olmasa bile koyu renkler olsun setupum siyah olduğu için beyaz klavye istemiyorum. en az %75 boyutunda olacak şekilde yani f tuşları olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? 2 haftadır k870t proya bakıyorum fakat red switch stoğu yok onun yerine bir şey arıyorum. stok geliceği yok gibi.
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless.Ve ya %100 İstersen Asus Tuf Gaming K1.

Bu fiyat bandında fazla bir seçenek yok diğer klavyeler bilindik marka değil müşteri hizmetlerini falan bilemeyiz. Razer’in bu klavyesi f/p kategorisinde artık Green switchede katlanmak lazım.
Genellikle gece kullanacağım için green switch çok sesli olur dediğim gibi. Leaven K88 de almak istemiyorum hem marka bilinilir değil diye hemde bir sorunda birisine ulaşamayacağımız için.

Steelseries Apex 3 TKL Nasıldır sizin için hocam.
Bu fiyata membran almam hocam sırf markadan dolayı, Dediğim gibi K870T Pro red switch stok bekliyorum 2 haftadan fazladır gelmedi. o yüzden leaven k88 gördüm onunda markası pek bilinilir değil fazla incelemesinide göremedim.

K88 sipariş etmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugun sipariş edicem gelince yorum yapıcam

K88 sipariş etmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugun sipariş edicem gelince yorum yapıcam
hocam k870t pro nun stok var şuanda ama senin aldıgınmı daha iyi acaba bende kararsız kaldım

Merhaba

K870t Pro stok sorunu yaşayanlar epey var şu
sıralar maalesef benzer fiyat segmentinde
alternatif olarak şunlara bakabilirsin

Ajazz K870t Pro Siyah Brown Switch versiyonu
stokta olabilir red switch yerine ama sen red
switch istiyorsun o yüzden bu tam uymayabilir

Aula F87 PRO TKL Siyah seçeneği forumda sıkça
öneriliyor son zamanlarda hot swap özelliği
var yani ileride switch değiştirebilirsin
red switch bulabilirsen sorun olmaz

GamePower Calypso V2 Red Switch de bu bütçe