Askerlik Hakkında Fikir İstiyorum

DenizGöksu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
Merhabalar,
Tecil sürem Ağustos ayının ortasında bitiyor. Askerlik şubesiyle görüştüğümde, 2026 yılının sonuna kadar sürem olduğunu, bu tarihe kadar bedelli veya normal askerlik için başvuru yapmazsam yoklama kaçağı durumuna düşebileceğimi söylediler.
Ben ise işe yeni başladım, henüz ikinci ayımdayım. Bir süre çalışıp para biriktirdikten sonra bedelli askerlik yapmayı düşünüyorum.
Eğer DGS ile 4 yıllık bir bölüme yerleşebilirsem tecil sürem uzayacak. Ancak DGS ile bir yere yerleşemezsem askerliği ertelemenin başka bir yolu var mı?

Onlisansdan sonra 2 yıllık hakkın bittiyse bu de DGS ile yerlesmezsen ertelemenin başka yolu yok DGS ile mezun olunca 2 yıl daha erteleniyor
Teşekkürler hocam

Onlisansdan sonra 2 yıllık hakkın bittiyse bu de DGS ile yerlesmezsen ertelemenin başka yolu yok DGS ile mezun olunca 2 yıl daha erteleniyoraç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onlisansdan sonra 2 yıllık hakkın bittiyse bu de DGS ile yerlesmezsen ertelemenin başka yolu yok DGS ile mezun olunca 2 yıl daha erteleniyor
hocam 2 yıllık önlisans bittikten sonra yks ile 4 yıllık lisans bölümü yazınca da ertelenmiyor mu ben öyle biliyorum arayıp öğrenmek laızm çünkü kurallarda dengi bir okul yazmak tecil ettirmez üstü yazmak lazım diyor yani oda yks girip tekrar 4 yıllık zarttizorrtti bölümü kazanarak ta uzatılabilir diye düşünüyorum ama tabi buda tecilli süre içindeyken bu gönderiyi açan arkadaş biraz gte gelmiş gibi duruyor yukardakinin dediği gibi 58tl den hesap etmeye devam et ahahahah

Merhabalar,
Tecil sürem Ağustos ayının ortasında bitiyor. Askerlik şubesiyle görüştüğümde, 2026 yılının sonuna kadar sürem olduğunu, bu tarihe kadar bedelli veya normal askerlik için başvuru yapmazsam yoklama kaçağı durumuna düşebileceğimi söylediler.
Ben ise işe yeni başladım, henüz ikinci ayımdayım. Bir süre çalışıp para biriktirdikten sonra bedelli askerlik yapmayı düşünüyorum.
Eğer DGS ile 4 yıllık bir bölüme yerleşebilirsem tecil sürem uzayacak. Ancak DGS ile bir yere yerleşemezsem askerliği ertelemenin başka bir yolu var mı?
ne yap ne et bedelli git yeni bitirdim askerliği , 6 ay boşa geçmiş bir ömür

45 yaşına kadar kaçak yaşaya bilirsen bitmiş oluyor. Sigortalı hiç bir işe girmemiş olmalısın, çünkü hemen yerin bildiriliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,368
Üyeler
198,959
Son üye
varzeake

Geri