İnternet Üzerindeki İndirimleri Toplayan Botum İçin Öneriler

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,506
Merhabalar, vibecoding ile internet sitelerindeki fiyat düşüşlerini tarayan ve indirim bulduğunda bana telegram üzerinden mesaj olarak gönderen bir bot geliştirdim.

Botun şu an için 2 modu var:

İlk mod internet sitelerinde bizzat belirlediğim belli kategorileri (ekran kartı, işlemci, ram vs.) tarayıp indirimi doğrudan tarafıma çeken araştırma modu.

Bu mod epey akakçe cimri gibi sitelerden aynı ürün ve muadil ürünlerin fiyatlarının güncel seviyesine göre indirimi paylaşıp paylaşmıyor.

Örneğin: en ucuz RTX5070ti 40000TL varsayalım. Galax'ın bilmem ne modelinin ise en ucuz fiyatı 43000TL Galax'ın bu modeli indirimde 40000TL'ye düşerse bot bunu paylaşmıyor. Bu ayarı belli filtrelerle özelleştirdim örneğin ROG serisi Vanguard serisi gibi top tier seriler kendi içlerinde ayrı fiyatlandırma ile tutuluyor.

İkinci mod ise hazır mod. Genel indirimleri takip etmek için günümüzde aktif olan tonlarca indirim paylaşan telegram kanalı whatsapp kanalı ve instagram kanallarını takip edip paylaştıkları indirimleri kısa kontrollerle mesaj olarak gönderiyor. Birkaç filtrelemesi var aynı ürün linki 24 saat içinde tekrar gönderilmez gibi gibi.

Biraz maliyetlerden bahsedeyim, tahmin edeceğiniz üzere 1. modun maliyeti çok daha yüksek 2. modun maliyeti ise tahmini olarak ayda 40-50 TL gibi çok düşük seviyelerde. İlk modu daha henüz tam olarak canlıya alamadım çünkü tüm tokenlerimi sömürecekti az kalsın.

Sizlerden öneri istiyorum bu botu geliştirmek adına hangi özellikleri ekleyebilirim botun geliştirmesi bittiğinde kâr amacı gütmeden forum üyelerine açmayı düşünüyorum eğer maliyetler (1. mod için) kaldırabileceğim bir düzeyde olursa.

Örnek görsel bırakıyorum aşağıya. Okuyup eleştiren ve öneri yapan herkese teşekkür ederim.

1782912673172.webp

Ufak bir ekleme isteyen olursa ufak çaplı vibecoding rehberi yapabilirim tercih edilecek AI'lerden tut yapım süreci ve canlıya alma sürecine kadar ama havada kalsın istemiyorum forumda AI hakkında çok paylaşım göremiyorum

Merhabalar, vibecoding ile internet sitelerindeki fiyat düşüşlerini tarayan ve indirim bulduğunda bana telegram üzerinden mesaj olarak gönderen bir bot geliştirdim.

İlk mod internet sitelerinde bizzat belirlediğim belli kategorileri (ekran kartı, işlemci, ram vs.) tarayıp indirimi doğrudan tarafıma çeken araştırma modu.

Bu mod epey akakçe cimri gibi sitelerden aynı ürün ve muadil ürünlerin fiyatlarının güncel seviyesine göre indirimi paylaşıp paylaşmıyor.

Örneğin: en ucuz RTX5070ti 40000TL varsayalım. Galax'ın bilmem ne modelinin ise en ucuz fiyatı 43000TL Galax'ın bu modeli indirimde 40000TL'ye düşerse bot bunu paylaşmıyor. Bu ayarı belli filtrelerle özelleştirdim örneğin ROG serisi Vanguard serisi gibi top tier seriler kendi içlerinde ayrı fiyatlandırma ile tutuluyor.

İkinci mod ise hazır mod. Genel indirimleri takip etmek için günümüzde aktif olan tonlarca indirim paylaşan telegram kanalı whatsapp kanalı ve instagram kanallarını takip edip paylaştıkları indirimleri kısa kontrollerle mesaj olarak gönderiyor. Birkaç filtrelemesi var aynı ürün linki 24 saat içinde tekrar gönderilmez gibi gibi.

Biraz maliyetlerden bahsedeyim, tahmin edeceğiniz üzere 1. modun maliyeti çok daha yüksek 2. modun maliyeti ise tahmini olarak ayda 40-50 TL gibi çok düşük seviyelerde. İlk modu daha henüz tam olarak canlıya alamadım çünkü tüm tokenlerimi sömürecekti az kalsın.

Sizlerden öneri istiyorum bu botu geliştirmek adına hangi özellikleri ekleyebilirim botun geliştirmesi bittiğinde kâr amacı gütmeden forum üyelerine açmayı düşünüyorum eğer maliyetler (1. mod için) kaldırabileceğim bir düzeyde olursa.

Örnek görsel bırakıyorum aşağıya. Okuyup eleştiren ve öneri yapan herkese teşekkür ederim.

Alıntıyı görüntüle

Ufak bir ekleme isteyen olursa ufak çaplı vibecoding rehberi yapabilirim tercih edilecek AI'lerden tut yapım süreci ve canlıya alma sürecine kadar ama havada kalsın istemiyorum forumda AI hakkında çok paylaşım göremiyorum
Hocam şu kanala ekle beni de olmuyor mu öyle 😅

İtopya gaminggen sinerji incehesap vatan gibi sık sık indirim yapan sitelerde popüler olan (daha çok bakılan ürünler) şeyleri toplatmak daha tasarruflu olabilir

Hocam şu kanala ekle beni de olmuyor mu öyle 😅
Hocam kanal değilde bot dm'den yolluyor şuanlık ve şuan çok hatalarla dolu bu yüzden açmasam daha iyi baya buglu piyasa fiyatı falan hatalı oluyor bazen ve aynı ürünü birkaç kere atabiliyor şuan standart telegram indirim kanallarından farkı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ütopya gaminggen sinerji incehesap vatan gibi sık sık indirim yapan sitelerde popüler olan (daha çok bakılan ürünler) şeyleri toplatmak daha tasarruflu olabilir
Whitelist sistemiyle çalışıyor şuanlık hepsiburada amazon vs vs var her siteyi ekleyemiyorum bot algılama sistemleri yüzünden. Bypass etmek içinde para ödemem gerekiyor captcha solver gibi eklentilerde çözmüyor sorunu tıkandım biraz birkaç paralı hizmet var bypass için onları kullanırsam olabilirgibi

Hocam şimdi daha büyük isimlerden yardım alın maddi olarak diyeceğim bunun gibi bir şeyi yapmış olabilirler ama yetersiz ve ya paralı olabilir ya da kendilerine saklıyor olabilirler hadi yaptılar diyelim neden paylaşsınlar günümüz yapay zekasına keseyi fazla açmayınca bir yerde patlıyor ben de YouTube ai video üretecektim hadi ona öde ondan sonra buna da şuna da oluyor ya para ya beklemek oluyor. Destek veriyorum ama zor oluyor başarılar

Takibe alıyım buralar degerlenir

Final hale geldiğinde kullanırız

Hocam şimdi daha büyük isimlerden yardım alın maddi olarak diyeceğim bunun gibi bir şeyi yapmış olabilirler ama yetersiz ve ya paralı olabilir ya da kendilerine saklıyor olabilirler hadi yaptılar diyelim neden paylaşsınlar günümüz yapay zekasına keseyi fazla açmayınca bir yerde patlıyor ben de YouTube ai video üretecektim hadi ona öde ondan sonra buna da şuna da oluyor ya para ya beklemek oluyor. Destek veriyorum ama zor oluyor başarılar
Hocam aslında bir nebze dışardan yardım alıyorum diyebilirim. Modelin bir kısmı büyük telegram kanallarının paylaştığı verileri bir araya topluyor. Onların hakkını ihlal etmemek için paylaştıkları ref'li linklerden reflerini kaldırmıyorum sonuç olarak yardımcımız oluyorlar. Genel kullanıma açacağım durumlarda hepsiyle görüşeceğim. Genel olarak bu kısımlar maliyetsiz kısımlar çünkü telegram kendisi bunun apisini sağlıyor. Asıl maliyetli kısım kendim taradığım kısım burası için birisinin destek olacağını çok sanmıyorum çünkü maliyetler proje iyileştikçe katlanmaya başlıyor. Birkaç tl daha ucuza ürün almak için böyle yüksek maliyetlere katlanmak projenin kendisiyle biraz çelişir durumda geldi ama dışardan maddi desteğe elbette açığım.

Birde son olarak sizin bahsettiğiniz yapay zekadan otomasyonlu video üretme işine gelecek olursak hocam o işler masraflı hocam ama doğru modellerle ve build yapısıyla çok daha ucuza getirilebiliyor ama bu içerikleri herkes ürettiğinden pek bir mantığı kalmıyor herkesin yaptığı AI influ. gibi yaygın şeylerden ziyade daha niş alanlara yönelmeyi tercih ederim ve öneiririm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Takibe alıyım buralar degerlenir
Teşekkürler hocam umarım beklentileri karşılayabilirim

Final hale geldiğinde kullanırız
İnşallah hocam teşekkürler desteğiniz için

Alıntıyı görüntüle

Hocam siteleri kaç dk bı kazıma yaptiriyorsun . Bende boş zamanlarimda bununla uğraşıyorum
Benzer iş ama ben doğrudan belirli sitelerde ürünler fiyat yukarı da olsa aşağı da olsa, değişen kanali atan bı bot yaptım. Ne sıklıkla fiyat oynuyorlar merak biraz da 😀

Ekler

• 1000156117.webp
    1000156117.webp
    132.7 KB · Hit: 12
Hocam siteleri kaç dk bı kazıma yaptiriyorsun . Bende boş zamanlarimda bununla uğraşıyorum
Benzer iş ama ben doğrudan belirli sitelerde ürünler fiyat yukarı da olsa aşağı da olsa, değişen kanali atan bı bot yaptım. Ne sıklıkla fiyat oynuyorlar merak biraz da 😀
Hocam kademeli olarak ilerletip deniyorum şu an 30 dakikada bir sorgu yapıyorum 30 dakikada herhangi bir ban olmazsa 20 / 10 diye gideceğim elime matematiksel bir veri geçirip kazınan ürün sayısı ve ban yiyeceğim limite göre bir süre belirlemek istiyorum biraz ağırdan alıyorum iss'de şuan statik ip olduğundan ban yersem eyvah eyvah bu arada projenizden dolayı tebrik ederim fırsat skorlama işini bende eklemeyi düşünüyorum ama artan maliyetler geriyor biraz LLM maliyetinee yol açıyor biraz

Hocam kademeli olarak ilerletip deniyorum şu an 30 dakikada bir sorgu yapıyorum 30 dakikada herhangi bir ban olmazsa 20 / 10 diye gideceğim elime matematiksel bir veri geçirip kazınan ürün sayısı ve ban yiyeceğim limite göre bir süre belirlemek istiyorum biraz ağırdan alıyorum iss'de şuan statik ip olduğundan ban yersem eyvah eyvah bu arada projenizden dolayı tebrik ederim fırsat skorlama işini bende eklemeyi düşünüyorum ama artan maliyetler geriyor biraz LLM maliyetinee yol açıyor biraz
Bende seni tebrik ederim hocam. Dediğiniz problemlerden ben de biraz uzak durarak yavaş yavaş ilerleme kaydediyorum. Benim ki de keyfi kendime yapıyorum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
Bende seni tebrik ederim hocam. Dediğiniz problemlerden ben de biraz uzak durarak yavaş yavaş ilerleme kaydediyorum. Benim ki de keyfi kendime yapıyorum
Benim içinde deneme denebilir hocam bunun dışında birlikte yürüttüğüm birkaç projem daha var deneyim oluyor. Bundan sonraki plan direkt yemeksepeti migros gibi yerlerden tüm restoranları tarayıp kupon kombolarıyla en ucuza satılan zehirli olmayan yemekleri bulmak. Kapsamı daha az olsa bile yapması çok daha meşakatli bu bota göre çünkü çok parametresi var kupon ekleyecende yemeğin gramajı yorumları düşündükçe başıma ağrılar giriyor birde siteden ban yeme ihtimali de az buz ihtimal değil birde ban yersen kendi hesabında uçuyor çok karmaşık ama böyle zor projeler daha çok pratik oluyor insanların ai kullanım ölçütlerinin yılan oyunu yapmak minecraft klonu yapmak olduğu yerde karmaşık projelere girmek daha efektif geliyor.

Merhaba benim aklımda olan bir projeydi güzel ve satışa cikarirsan bence alıcısı olucak bir proje 2. Söylediğin modu telegramda junction bot ta kullanıyordum ama çok karmaşık telegramdaki takip edilen kanalları takip ediyor filitreledigim kelimeleri bana bildiriyordu pek stabil değildi ve paraliydi stabil olmadığı için devam etmemiştim.

Geri