Öneri Ddr5 Anakart Alınır mı

Firstmoon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Çok bir fikrim yok ama bildiğim kadarıyla güzel anakart ve fiyatında iyi gibi

Son düzenleme:
Çipset olarak çok arada kalan bir model tavsiyem asus b650m-r modeline yönelebilirsiniz

Alabilirsin, senin işini görür büyük ihtimalle de önceliğin beyaz anakart olması. A320 A520 A620 bir sonrakinde B840 yapmışlar gibi düşün B650'nin altında kalıyor ama önemli olan senin ihtiyaçların.

Alabilirsin, senin işini görür büyük ihtimalle de önceliğin beyaz anakart olması. A320 A520 A620 bir sonrakinde B840 yapmışlar gibi düşün B650'nin altında kalıyor ama önemli olan senin ihtiyaçların.
Alınmaz Hocam Bence Gidip A Serisi Al Aynı Mantık . :)

Bunu Alsın En Mantıklısı .

7800x3d ile kullanıcam b650 ile arasında ne kadar fark var arkadaşımdan alıyorum sıfır kapalı kutu

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
7800x3d ile kullanıcam b650 ile arasında ne kadar fark var arkadaşımdan alıyorum sıfır kapalı kutu
B840 bok gibi anakart, OC yapsan yaptırmaz. Makyajlanmış A620. B650 %50 daha iyidir. Alma yani.

Normal bir ev kullanıcısı için farketmez bu anakartın B650`den farkı pcie hat sayısı (m2 sayısı, pcie x4/8) ve genişletme portları ve işte. Bir de oc kapalı ama msı a620 lere bile pbo özelliği koyuyor. Zaten 7800x3d oc kilitli anca uv yaparsın pbo dan - 15/30 gibi. Onun dışında yukarıda paylaşılan biostar anakart daha iyi aynı paraya onu alabilirsin ama beyaz sistem dizmek istersen bunu da alabilirsin

Son düzenleme:
Normal bir ev kullanıcısı için farketmez bu anakartın B650`den farkı pcie hat sayısı (m2 sayısı, pcie x4/8) ve genişletme portları ve işte. Bir de oc kapalı ama msı a620 lere bile pbo özelliği koyuyor. Zaten 7800x3d oc kilitli anca uv yaparsın pbo dan - 15/30 gibi. Onun dışında yukarıda paylaşılan biostar anakart daha iyi aynı paraya onu alabilirsin ama beyaz sistem dizmek istersen bunu da alabilirsin
Eywl cevap gelene kadar arkadaşa parasını göndermiştim millet böyle yazınca üzüldüm dedim geri vermekte ayıp olur OC ile işim yok zaten sıkıntı yok 2.el piyasasına baktım 5-5.5 dan aşşağı satan yok zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normalde tomahawk b650 düşünüyodum fiyat birde hiç açılmamış kutu olması cezbetti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cl30 6000mhz ram en uyumlu ram değil mi bundada yoksa başka değerler daha mı okey plur

Eywl cevap gelene kadar arkadaşa parasını göndermiştim millet böyle yazınca üzüldüm dedim geri vermekte ayıp olur OC ile işim yok zaten sıkıntı yok 2.el piyasasına baktım 5-5.5 dan aşşağı satan yok zaten
Üzüleceğin bir şey yok, kartın chipseti giriş seviye olsada segment yüksek. Wifi/Bluetooth var, Usb 10G 5G var Type C var, Argb pin var, ccmos var, normal bir kullanıcı için yeterli şeyler var.

Geri