Yan kapaksız kullanabilirsin sorun olmazİkinci el sahibindende buldum fiyatı gayet uygun furmarkta 76 derece geçmediğini söylüyor furmark görseli de isteyeceğim fakat kasam fansız kapalı kutu çok ısınma olur mu?
zaten açık kullanıyorum kart hakkında ne diyorsunuz almalı mıyımYan kapaksız kullanabilirsin sorun olmaz
Gigabyte rx580 gayet iyi dir Fiyatı 2750 altıysa çok iyi 8gb lik versiyonu için diyorumzaten açık kullanıyorum kart hakkında ne diyorsunuz almalı mıyım
Hocam ayrıca konuyu duzenledim gigabyte baktığım satıldı ayni fiyata asrock buldum furmarki da asagida ne diyorsunuzHocam öyle bi kasanız varsa direk uzay montaj kullanın ayrıca Bi furmark ı paylaşın bi inceleyelim rx 580 anakartlar fiyatlarına göre sahibindende mükemmel genelde
İmkansız o fiyata1000 tl ise alınır
alınmaz demek istemedim de ondanİmkansız o fiyata
Ederi 1000tl haklısın ama piyasanın hali de ortada ne yapsın oyun oynamasınmı?alınmaz demek istemedim de ondan
çoğu rx580in fiyatı bundan bile pahalı sebebi ne onu da söyle bari1000 tl ise alınır
Millet malını kıymetli sanıyor da ondan, illa masa üstü kullanacaksan 6600 7600 3060 4060 altını alma bunlarda 10k falan verme 6600 ü kelepir fiyata kovala 5k ya acil diye aldık arkadaşa beklese 4.5 a bulurdukçoğu rx580in fiyatı bundan bile pahalı sebebi ne onu da söyle bari
580 pc alacağıma ya konsol bakarım ya da laptopEderi 1000tl haklısın ama piyasanın hali de ortada ne yapsın oyun oynamasınmı?