Ev İnternet Fiyatlarını Karşılaştırma Sitesi

Tek şey isteyebilirim. Tüm taahhüt modelleri eklensin. Cihazlı olanlar da. Superonline'da 24 aylık TV+ lı veya cihazlı kampanyalar oluyor onlar da mesela mantıklı seçimler olabiliyor zamanına göre.

Bir de yandan ne kadar süre taahhüt seçebilelim sözleşme tipi kategorisinde.

Alıntıyı görüntüle
Bir de hocam bu dark mode dan mı bilmiyorum ama bu karşılaştırma tab'inde yazılar okunmuyor tam siyah kaldığı için. Benden de kaynaklı olabilir tabi.
Dark mod kısmı siteden kaynaklıymış orayı da şu an düzeltiyorum. Taahhüt süresi de ekleyeceğim filtre kısmına. Son değişikliklerden sonra yayına alacağım yeni halini.

Superonline paketlerinin hepsini eklemeye çalışıyorum ama filtresi biraz garip filtreleme yapınca tüm paketleri bazen göstermiyor. Tek tek bakıp eklemeyi düşünüyorum. Kablosuz olan paketleri de ekleyeceğim tüm iss'lerin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eline sağlık çok güzel olmuş. + modem ücretleri ekli mi fiyatlara
Teşekkürler. Ücretsiz kiralama, modem dahil yazanların hepsi zaten faturaya dahil ücretsiz modemler. İptal edildiğinde firmaya geri verilmesi gerekiyor.

Karşılaştır yaptığınızda da modem ücretsiz mi değil mi görebiliyorsunuz. Ücretli veren galiba sadece Gibir o da isteğe bağlı alırsanız ödüyorsunuz. İsteğe bağlı ücretli modem verenlerin de fiyatını ekstra eklerim siteye.

Ekran Resmi 2026-06-26 10.56.56.webp
.

Son düzenleme:
Yer ilimlerine ekledim muhteşem bir site olmuş. Yakın zamanda taşınacam kısmetse, o zaman burdan bakıp bir firmaya geçecem inşallah. Emeğine sağlık hocam teşekkürler.

Yer ilimlerine ekledim muhteşem bir site olmuş. Yakın zamanda taşınacam kısmetse, o zaman burdan bakıp bir firmaya geçecem inşallah. Emeğine sağlık hocam teşekkürler.
Yorum için teşekkürler hocam beğenmenize sevindim.

Geri