Thermal Grizzly Duronaut Nasıl ?

clack

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba bugün N11 üzerinden İncehesap satıcısından bu termal macunu satın aldım. Laptopuma uygulamak için aldım ASUS TUF A15 4050 R5 7535HS 16 GB cihazım var buna uygun mu? Ve pump out yapar mı bu macun?

1783084061979.webp

Faz değişimli ped alırsan uğraşmazsın pump out oldu mu olmadı mı diye. Macuna gelecek olursak mükemmel.

Faz değişimli ped alırsan uğraşmazsın pump out oldu mu olmadı mı diye. Macuna gelecek olursak mükemmel.
Aslında dediğini alıcaktım da bu macunu bir arkadaşım çok övdü denemek istedim, kuponla 592 liraya geldi kaç ay götürür ortalama MX4 sürülü sistemde şuan

övüldüğü kadar değilmiş testleri var youtubeda

Önemli olan pump out yapmaması uzun vade de, zaten MX4 de ilk başta Duronaut gibi performansı fakat 1 ay sonra pump out oluyor dayanmıyor viskozitesi düşük hem bu kryonaut dronaut değil videodaki

Önemli olan pump out yapmaması uzun vade de, zaten MX4 de ilk başta Duronaut gibi performansı fakat 1 ay sonra pump out oluyor dayanmıyor viskozitesi düşük hem bu kryonaut dronaut değil videodaki
o zaman yukarda arkadaşın dediği gibi bir fazlı pad almam daha mantıklı. uzun süre kullanırsın fazlı pad ile.

o zaman yukarda arkadaşın dediği gibi bir fazlı pad almam daha mantıklı. uzun süre kullanırsın fazlı pad ile.
Evet o termal macundan daha mantıklı ben denemek için aldım bir burdaki arkadaşların fikrini alayım dedim merak ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
öneride oldugum modelde hiç bir sorun yok zaten bu ürünün en iyi yani pump out yapmaması.siz dilerseniz bir yorumlarına bakın şimdi caydırmak olmasın sizi.
Sağolun yinede öneri için, bakalım duronaut kaç ay gidicek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thermal Grizzyly hydronaut nasıldır?
hydronaut da güzeldir fakat duronaut viskozite ve ısı iletim katsayısı daha iyi bundan daha iyi bir macun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri