yani 15k bütçede 2. el hazır sistemlere bakabilirsin ne kadar iyi olurlar bilemiyorum rx580li bir şey toplarsın heralde monitör dahil bulması zor bu bütçedeöğrenciyim ve çok kötü bir pcm var (ekran kartım örnek olarak ndivida GT420) windows7 patlayacak artık bi öneri-yardım
bu fiyatta sıfır pcmi varki hocamİkinci el PC al derim bu fiyata sıfır mantıksız
Yani Fiyatı Mükemmel denemez eski sistem bayada tozlu max 12-13k falan gider bu sistem ayrıca adamın bunu alacak Bütçesi yok 15k monitör kasa dahil diyo Yinede biz önerelim de belki çok bir şey olmayacağını anlar 15k lık kasa monitör dahil sistemden
Hocam 1000 TL'ye çözer monitör işini diye düşünüyorumYani Fiyatı Mükemmel denemez eski sistem bayada tozlu max 12-13k falan gider bu sistem ayrıca adamın bunu alacak Bütçesi yok 15k monitör kasa dahil diyo Yinede biz önerelim de belki çok bir şey olmayacağını anlar 15k lık kasa monitör dahil sistemden
En azından 25k ayırsa 3060 6800 xt sistemler olabilir 5kya da monitör ayarlarsın O oyun için baya fark yaratır mesela şuanki bütçesiyle