15k Bütçe ile Nasıl Bir Sistem Toplayabilirim Monitör Dahil

Onur_G

80+
Reaksiyon skoru
0
öğrenciyim ve çok kötü bir pcm var (ekran kartım örnek olarak ndivida GT420) windows7 patlayacak artık bi öneri-yardım

öğrenciyim ve çok kötü bir pcm var (ekran kartım örnek olarak ndivida GT420) windows7 patlayacak artık bi öneri-yardım
yani 15k bütçede 2. el hazır sistemlere bakabilirsin ne kadar iyi olurlar bilemiyorum rx580li bir şey toplarsın heralde monitör dahil bulması zor bu bütçede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el PC al derim bu fiyata sıfır mantıksız
bu fiyatta sıfır pcmi varki hocam:D

Toplarsında Çok bir şey bekleme En eskinin dibini toplarsın ama oyun oynarmısın oynarsın

Fena değil gibi götürür seni
Nvidia olması da bir artı
Yani Fiyatı Mükemmel denemez eski sistem bayada tozlu max 12-13k falan gider bu sistem ayrıca adamın bunu alacak Bütçesi yok 15k monitör kasa dahil diyo Yinede biz önerelim de belki çok bir şey olmayacağını anlar 15k lık kasa monitör dahil sistemden

En azından 25k ayırsa 3060 6800 xt sistemler olabilir 5kya da monitör ayarlarsın O oyun için baya fark yaratır mesela şuanki bütçesiyle

Yani Fiyatı Mükemmel denemez eski sistem bayada tozlu max 12-13k falan gider bu sistem ayrıca adamın bunu alacak Bütçesi yok 15k monitör kasa dahil diyo Yinede biz önerelim de belki çok bir şey olmayacağını anlar 15k lık kasa monitör dahil sistemden

En azından 25k ayırsa 3060 6800 xt sistemler olabilir 5kya da monitör ayarlarsın O oyun için baya fark yaratır mesela şuanki bütçesiyle
Hocam 1000 TL'ye çözer monitör işini diye düşünüyorum

Hocan adam 2K çözünürlüklü monitör istemiyor benim linkini attığım kasa onun işini görür

Son düzenleme:
Arkadaşlar, tek tek ikinci el olarak kendi toplasa 11-12k bandına düşüremez mi fiyatı hem arta kalan parayla monitör alır

Geri