varmı anlayan televizyondan stıok düşerse alınır mı? ben hiç anlamam tv denRastgele gezerken gördüm. Fiyatları bilmediğimden konuyu tvden anlayıp fiyat uygun değilse söylerse ona göre kilitleriz.
Next YE-43020FS2 43" 109 Ekran Ultra HD webOS Smart TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Next YE-43020FS2 43" 109 Ekran Ultra HD webOS Smart TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Az önce vardı ya ödeme ekranı geldiydi almadım, bir stok vardı zaten gitmiştir oldu 3-5 dkVar stokta alınmıyor gene baskası cekti glb
İptal gelmez. Öğlenden beri bir sürü ürün verdi böyle. Şu matkap bedavaya gitti.İptaller gelirse
Alıntıyı görüntüle
Satacak mısın? Gelir yine sahibinden ilanlari bari tvleri rahat bırakalımEder mi bu cihaz 8600 TL ?
Yok hocam yatak odası tvsini değiştirmeyi düşünüyordum da acelesi yoktu. Kelepirse gelsin, normalse iptal edecem.Satacak mısın? Gelir yine sahibinden ilanlari bari tvleri rahat bırakalım![]()
Güzel fiyat hocam dursun benceYok hocam yatak odası tvsini değiştirmeyi düşünüyordum da acelesi yoktu. Kelepirse gelsin, normalse iptal edecem.
4k ise eder. Paneli zaten 6 binTV den anlayan varsa parasını hakediyormu