Çözüldü✓ Parça Uyumsuzluğum Mu Var?

Latif Can

80+
Reaksiyon skoru
2
Hocam selamlar en son kasamı güncelledim ve aktif olarak ;
Asus Prime b550 m-a wifi ıı
16x4 3200mhz kingston fury beast ram
ryzen 9 5900x işlemci
850w 80+bronze psu
palit gamingpro rtx3080 10gb
thermalright trofeo 360mm sıvı soğutucu
Ve hocam şu anda sistemimde oyunda çökme veya kapanakarak arka arkaya yeniden başlama gibi bir sorun yaşıyorum ve bu olay yaşanırken işlemci ve ekran kartımın ısısını ve kullanımlarını soğutucumun ekranından takip ediyorum fakat ekran kartı 70 dereceyi ve işlemci 55 dereceyi geçmezken kasamın camının ısısı yüksek oluyor tahmini 45-50 derece ve bunu çöktüğünde kontrol etmek için elimi attığımda anlıyorum sizce kasamı değiştirip msi mpg b550 gaming plus anakart takmalı mıyım(elimde var) fakat şuanki kasamda atx anakart takarsam alt taraftaki 3 fanı iptal etmem gerekiyor veya kasayı değiştirmem gerekicek ona göre bilgi lazım

Ekler

• IMG20260703195705.webp
    IMG20260703195705.webp
    724 KB · Hit: 24
Kasa psu nun modeli nedir Hocam tam olarak

Driverları vesaire herşeyi güncelledinizmi

Psu marka model ne

next marka hocam Next Gaming 850W 80+ Bronze Ultra Sessiz Fdb Fan Atx M-Atx Power Supply Siyah
Açıkçası psu dan daha çok şüphelenmeye başladım İyi bir model deil

Aklıma 2 tane problem geliyor

Ya psu ani voltaj yükselmelerinden dolayı böyle oluyor

Yada ram bios ayarlarında bi sıkıntı olabilir

Bide basitinden Sürücüleri güncelle

Muhtemelen psudan dolayı kalitesine ulaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tier liste dahi göremiyorum

Açıkçası psu dan daha çok şüphelenmeye başladım İyi bir model deil

Aklıma 2 tane problem geliyor

Ya psu ani voltaj yükselmelerinden dolayı böyle oluyor

Yada ram bios ayarlarında bi sıkıntı olabilir

Bide basitinden Sürücüleri güncelle
Psu %90 ya

Zaten hiç sebep olmasa dahi buna sistem emanet etmek tehlikeli

Muhtemelen psudan dolayı kalitesine ulaşamadım

Tier liste dahi göremiyorum

Psu %90 ya

Zaten hiç sebep olmasa dahi buna sistem emanet etmek tehlikeli
Tier liste bakmaya gerek yok Araştırdım Çıkmayan dahi bir psu öyle düşün Çok güvenilir bir markada deil D E tier bir psu olabilir hatta

Tier liste bakmaya gerek yok Araştırdım Çıkmayan dahi bir psu öyle düşün Çok güvenilir bir markada deil D E tier bir psu olabilir hatta
Zaten aşağı yukarı kendini belli ediyor psu kalitesiz veya düzgün olmaması, ani kapanma, siyah ekrana dönme, driver çökme, reset atma genelde bakıyorum hep kalitesiz psular o yüzden her yorumda PSU'ya dikkat ediyorum ve yönlendirmeye çalışıyorum

Zaten aşağı yukarı kendini belli ediyor psu kalitesiz veya düzgün olmaması, ani kapanma, siyah ekrana dönme, driver çökme, reset atma genelde bakıyorum hep kalitesiz psular o yüzden her yorumda PSU'ya dikkat ediyorum ve yönlendirmeye çalışıyorum
Belirtiler öyle Yapay Zekanın dediğine göre D tier bir psu muş Yine güvenilir marka olsa Belki diyebilirsin Zorlayabilirsin diğer seçeneklerle şansını ama psu sıkıntılı

Hocam Psu olarak bu 2 sinden birini al

Belirtiler öyle Yapay Zekanın dediğine göre D tier bir psu muş Yine güvenilir marka olsa Belki diyebilirsin Zorlayabilirsin diğer seçeneklerle şansını ama psu sıkıntılı

Hocam Psu olarak bu 2 sinden birini al

Eğer bütçesi 5000 uzeriyse rajientek cratos düz olan model de çok iyi bir seçenek.

Eğer bütçesi 5000 uzeriyse rajientek cratos düz olan model de çok iyi bir seçenek.
Oda olabilir Enermax ı İyiyse onu alıyım gibi bi mantığı varsa direk 1000w enermax yada Rajintek i tercih etsin ztn 2 side 5k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,496
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri