hiçbir bilgisayar bileşeninin garanti güvenilirliği olmaz olamaz, 10kya psu alırsın 2 hafta sonra anakartın gidebilir, 2klık psu alırsın yıllarca gidebilir, Psunun genel kalitesini soruyorsan C tier gayet idare edebilecek bir psu. Akım korumalı priz ile kullanırsan muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.power guvenılırmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9060xt 7800x3d sıstem ıcın psu guvenılırmı alınır mı?
Çektim teşekkürler
bende çektim teşekkürler.
Mobilden PCHOCASI250 kodunu da kullanınca 4.499 TL ye düşüyor. Yeni eklenmiş bu iptal çekip tekrar sipariş vermek isterseniz bilginiz olsun.MSI MAG A750GL 750W + bir de kasa alcaktım ve almak üzereydim. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim siparişimi verdim. o7
Bir dahakine sana sorarız paşamÖnüne gelen herkesin fikir belirtmemesi gerek bence ya
Tipleme Gaming'in sattığı ne idiği belirsiz psu. Patlasa muhatap bulamazsınız. Sıkıntı
Satıcı güvenilir.Satıcı güvenilir değil bu doğru, Ama Montech güvenilir.
Satıcı güvenilir.
2. El ürünleri sıfır diye satan satıcılardan biri
Alıntıyı görüntüle
Ben de alışveriş yaptım orijinal ambalajında açtım ürünü. Neye dayanarak söylediniz bunu?
Amazon yorumlarına baktım bir tane bile kullanılmış ürün geldi yorumu yok. İnsanları yanlış bilgilendirmek bu kadar kolay mı? Satıcının ismi Tipleme diye dalga geçiliyor bu forumda. Adamın ismi İbrahim Tipleme. Elinizde kanıt yoksa işini düzgün yapan insanların ekmeğiyle oynamayın. Alacak insanların da kafasını karıştırıyorsunuz.Eski satışlarından? Piyasada sıfırı olmayan ekran kartlarını sıfır diye satıyordu. Şuan düzelmişdir belki Montech gibi kaliteli markayı getirterek (kaçak yollar xD)