- Reaksiyon skoru
- 60
Sistem için ne yapmalıyız yardım edermisiniz
Yaptık onu baska bişey varmıexpo aç yeter.
ramleri son mhz e çek , bazı oyunlar için moderasyon yetkisini windows a sabitle ( valorant ) , oc yapıp işlemci ve ekran kartının w değerlerini ayarla başkada bir şey yapmana gerek yokYaptık onu baska bişey varmı
Driver yüklemesi falan gereklimiramleri son mhz e çek , bazı oyunlar için moderasyon yetkisini windows a sabitle ( valorant ) , oc yapıp işlemci ve ekran kartının w değerlerini ayarla başkada bir şey yapmana gerek yok
Bu arada istersen Teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim. Konuda önerdiğim ayarları düzenli yaptığımdan, hızlıca uygularım. Forumda böyle çok kişiye yardım ettim. Bugün izin günüm o yüzden boş vaktim de var. Güveniyorsan özel mesajdan Teamviewer ID ve şifre yazarsan bağlanıp yardımcı olurum.Driver yüklemesi falan gereklimi
Hocam anakartin sitesinden varsa wifi ,lan,bluethoot ,ve anakartin chipsetini indin sonra ekran karti driverini indir İnternete youtubeye falan driver ayarları yaz guzel birtanesi yap sonra daha da yapılacak birsey kalmıyor istersen anakart ve ekran kartını soyle daha detaylı yardim edelimBu arada istersen Teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim. Konuda önerdiğim ayarları düzenli yaptığımdan, hızlıca uygularım. Forumda böyle çok kişiye yardım ettim. Bugün izin günüm o yüzden boş vaktim de var. Güveniyorsan özel mesajdan Teamviewer ID ve şifre yazarsan bağlanıp yardımcı olurum.
BIOS'da OC falan uğraşmayın, doğru ayarı getirene kadar zırt pırt çökmesiyle uğraşırsınız. Ayrıca inanın çok da gerek yok.
forumda o kadar takıldığını gördüm gittin, kötü bileşenleri olan hazır kasa mı aldınSistem için ne yapmalıyız yardım edermisiniz
İşteyim şuan yaBu arada istersen Teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim. Konuda önerdiğim ayarları düzenli yaptığımdan, hızlıca uygularım. Forumda böyle çok kişiye yardım ettim. Bugün izin günüm o yüzden boş vaktim de var. Güveniyorsan özel mesajdan Teamviewer ID ve şifre yazarsan bağlanıp yardımcı olurum.
BIOS'da OC falan uğraşmayın, doğru ayarı getirene kadar zırt pırt çökmesiyle uğraşırsınız. Ayrıca inanın çok da gerek yok.
Hocam zaten ekran kartı 5060 ocBu arada istersen Teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim. Konuda önerdiğim ayarları düzenli yaptığımdan, hızlıca uygularım. Forumda böyle çok kişiye yardım ettim. Bugün izin günüm o yüzden boş vaktim de var. Güveniyorsan özel mesajdan Teamviewer ID ve şifre yazarsan bağlanıp yardımcı olurum.
Gigabyte H810m k 5060Hocam anakartin sitesinden varsa wifi ,lan,bluethoot ,ve anakartin chipsetini indin sonra ekran karti driverini indir İnternete youtubeye falan driver ayarları yaz guzel birtanesi yap sonra daha da yapılacak birsey kalmıyor istersen anakart ve ekran kartını soyle daha detaylı yardim edelim
Hocam sistemin bileşenlerinin neyi kötü anlamadimforumda o kadar takıldığını gördüm gittin, kötü bileşenleri olan hazır kasa mı aldın![]()
bu siteden en yeni olan ses çipset ve lanı indirebilirsiniz ondan sonra gemini yardımıyla indirdiğiniz programları çalıştırmanız yardım gemininin kameralı görüntüsüyle 10 dakikada halledilecek iş bide internete nvidia driver kurulumu yazıp onu da halletdin tamamdırİşteyim şuan ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam zaten ekran kartı 5060 oc
Gigabyte H810m k 5060
Hocam sistemin bileşenlerinin neyi kötü anlamadim
Sistemi de kendime almadim zaten
Allah razı olsun eve gidince halledecegimbu siteden en yeni olan ses çipset ve lanı indirebilirsiniz ondan sonra gemini yardımıyla indirdiğiniz programları çalıştırmanız yardım gemininin kameralı görüntüsüyle 10 dakikada halledilecek iş bide internete nvidia driver kurulumu yazıp onu da halletdin tamamdır