Ekran Kartım Ağrızalı mı ?

ömür35

80+
Reaksiyon skoru
6
Abi bir şey diyeceğim , kardeşime drr4 sistem topladım sadece ekran kartı kaldı ve elimizde HD 6350 512 MB bir ekran kartı takarak 2. El rayzen 3 1200 , 2. El 8+8 drr4 ramleri ve 0 anakartı test ettim elimde bulunan eski monitörle sistem açıldı Steam felan yükledim neyse ekran kartından dolayı bir çok oyun açılmıyordu bende benim ekran kartımı (Intel arc b580 ) taktım monitör VGA girişli olduğu için hdmı VGA dönüştürücü takmama rağmen görüntü almadı Asus yazısı geliyor ama sonrası yoktu koskoca bir siyah ekran , bu sefer ciyazı televizyona bağladım televizyon 1080p-60hlz yazısı çıkıyor ama görüntü vermiyordu sistemi kapatıncada sinyal yok diyordu sizce sorun ne olabilir ( ekran kartı 0 ) . Benim sistem i514400f + asush610m-k drr5 + 850 wat Gold plus PSU + arc b580 . Ram alamadığım için sistemi kontrol edemedim bu yüzden kardeşimin sisteminde ekran kartını denemek istedim ama sorun bu

DDU ile driver temizliği yapmadan taktıysan ondandır yoksa ekran kartın "ağrızalı" olabilir. Ekran kartının romatizması tutmuş, bitki çayı içir düzelir belki ağrıları

ryzen 3 1200 ile b580 önermem. B580 işlemciye çok yüklenen bir ekran kartı ve işlemciniz zayıf. Yerinizde olsam onun yerine 6600XT, 6700XT gibi alternatiflere bakardım o işlemciye.

Sorunu gelirsek, bios'u kontrol edin. Sıfırlayın mümkünse. Rebar açık değilse onu da açın BIOS'dan. Arkadaşın da dediği gibi DDU ile driverleri temizleyip, temiz intel sürücü kurulumu yapın

ryzen 3 1200 ile b580 önermem. B580 işlemciye çok yüklenen bir ekran kartı ve işlemciniz zayıf. Yerinizde olsam onun yerine 6600XT, 6700XT gibi alternatiflere bakardım o işlemciye.

Sorunu gelirsek, bios'u kontrol edin. Sıfırlayın mümkünse. Rebar açık değilse onu da açın BIOS'dan. Arkadaşın da dediği gibi DDU ile driverleri temizleyip, temiz intel sürücü kurulumu yapın
Ddu yaptım , bios ayarlarını yaptım ama sistem görüntü almıyor , zaten kart benim kartım kardeşimin sistemine şimdilik taktım volo felan oynasın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,872
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri