AOC 24g2u Öneririm renkleri daha canlı. Bu arada bende iki monitör de var Aoc ve asus ikisi arasında aoc der geçerim NET.ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Linkteki ve başlıktaki monitör aklıma yatar ise yarın alacağım inşallah.
Nasıl bir monitördür kendisi.
Ayrıca bu asus modeli ne yukarı kalkıyor nede aşağı iniyor. Sadece ileri ve geri yatıyor. AOC yukarı aşağı pivot hepsi var 300 fazla ver aoc alASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Linkteki ve başlıktaki monitör aklıma yatar ise yarın alacağım inşallah.
Nasıl bir monitördür kendisi.
Yanlış bilgi.Her türlü hareketi sağlıyor yukarı,aşağı,pivot,ileri ve geri sağ sola dönüyor yani anlayacağınız her hareketi yapıyor.AOC 24g2u Öneririm renkleri daha canlı. Bu arada bende iki monitör de var Aoc ve asus ikisi arasında aoc der geçerim NET.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu asus modeli ne yukarı kalkıyor nede aşağı iniyor. Sadece ileri ve geri yatıyor. AOC yukarı aşağı pivot hepsi var 300 fazla ver aoc al
@Jarvis-M monitör yukarı-aşağı inmiyor mu? tercih etmemde ki en büyük sebep bu idi?
AOC 24g2u Öneririm renkleri daha canlı. Bu arada bende iki monitör de var Aoc ve asus ikisi arasında aoc der geçerim NET.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu asus modeli ne yukarı kalkıyor nede aşağı iniyor. Sadece ileri ve geri yatıyor. AOC yukarı aşağı pivot hepsi var 300 fazla ver aoc al
Asus VP249QGR ile karıştırıyorsun.Ayrıca bu asus modeli ne yukarı kalkıyor nede aşağı iniyor. Sadece ileri ve geri yatıyor. AOC yukarı aşağı pivot hepsi var 300 fazla ver aoc al
Sizce 24g2u mu? Bu mu?HARİKA bir monitör her sorunu cevaplarım şuan o monitörden yazıyorum
Hangisi ucuzsa onu tercih edin.Sizce 24g2u mu? Bu mu?
24g2u 42 TL daha pahalı ama tasarımı için değer benceHangisi ucuzsa onu tercih edin.
24G2U 82 TL daha ucuz dostum.İtopyaya stok gelmiş.24g2u 42 TL daha pahalı ama tasarımı için değer bence
Hangisi ucuzsa onu tercih edin.
https://www.trendyol.com/asus/tuf-v...hoDtq7WOTJo88beq0WAP_YLzJ6N6-k-MaAuBNEALw_wcB 42 TL derken burayı kastetmiştim ama olsun24G2U 82 TL daha ucuz dostum.İtopyaya stok gelmiş.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Stok yok maalesef.En ucuz vatanda 1824 TL.Benim tercihim AOC olurdu bana göre daha başarılı.https://www.trendyol.com/asus/tuf-v...hoDtq7WOTJo88beq0WAP_YLzJ6N6-k-MaAuBNEALw_wcB 42 TL derken burayı kastetmiştim ama olsun