🔥İndirim Tp-Link Archer Vx1800v, Ax1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 3.024₺

shyNNN

80+
Reaksiyon skoru
108
Wifi - 6 destekli modem. kullanıcı yorumlarında geniş evlerde çekim gücünün iyi olduğu yazıyor. Akakçe verisine göre son 6 ayın en düşük seviyesinde.

Amazondan alıntı yorumlar:
Çekim gücü çok iyi. 100 mb internet için 90-96 mb civarı hız çıkıyor. Tavsiye ederim. Dubleks evde hemen hemen her yerde aynı hızı veriyor.

Ürün beklentimi karşıladı hız kaybım olmadı ama çok geniş bir kapsama alanı bulunmuyor Buda göz ardı edilmemeli

tp-link-modem.webp

Superonline da kullandığım modem yerine iyi olur mu hocam? Arada bağlantı kopması yaşıyorum

Yanlış Kategori
Benzer Fiyatlara Ben Daha İyi Versiyonunu Satıyorum İsteyen Yazsın .

Benzer Fiyatlara Ben Daha İyi Versiyonunu Satıyorum İsteyen Yazsın .

Hocam linkte modem router sizinki düz router değilmi

Dubleks evde hemen hemen her yerde aynı hızı veriyor.

Bu yorum tamamen sallama 😀

Modem nedir hocam superonline verdiği?
o kadar b!k!an bir modemki ara yüze erişemiyorsunuz , modemi linux dan hackleyip kullanıcı adını almadan başka modem kullanamıyorsunuz , superonline kullanıcı adı ve şifresini vermiyor zorunlu onların verdiği modemi kullanmak zorunda kalıyorsunuz , ama verdikleri wifi 6 modem fiber optik kablo kullandığı için 2000 mps kadar hız sağlıyor , yani verdikleri modem kötü değil iyi bir modem ama onlara bağlı olmak müşteri hizmetlerini 20 dk bağlanmadan ayarlarını değiştirememek koyuyor küçük bir ayar için bile müşteri hizmetlerini arıyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wifi - 6 destekli modem. kullanıcı yorumlarında geniş evlerde çekim gücünün iyi olduğu yazıyor. Akakçe verisine göre son 6 ayın en düşük seviyesinde.

Amazondan alıntı yorumlar:

Alıntıyı görüntüle

1783205886921.webp

bir şey sorcam fiber destekli demiş , üstteki kabloyu takacak portu yok bu modemin ben göremedim nereye takacam ben bunu

1783205970201.webp

Son düzenleme:
Hocam linkte modem router sizinki düz router değilmi
Evet Ürün Benim Zamanında İhtiyaç Olarak Almıştım Gerek Kalmadı Hocam İade Süreci Geçtiği İçin Kutusunda Kaldı Almak İstiyorsan Özelden Yazabilirsin Hocam .

Düz Router Olarak Geçiyor Evet Ama Bir Çok Fonksiyonu Var Hocam .

1783206488528.webp

Konudami mi bumu sizce kenetic cok oneriliyor ondan soruyorum

https://www.amazon.com.tr/Keenetic-...sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-1 attığınız modem yerine bu çok daha mantıklı hocam.

adsl veya vdsl kullanmayacaksanız tabii ki. zira bu bi router.

Çekim gücü her şeyi iyi ama alır almaz güncelleme yapmayı ihmal etmeyin. Baz sürümde ping sorunları var.

o kadar b!k!an bir modemki ara yüze erişemiyorsunuz , modemi linux dan hackleyip kullanıcı adını almadan başka modem kullanamıyorsunuz , superonline kullanıcı adı ve şifresini vermiyor zorunlu onların verdiği modemi kullanmak zorunda kalıyorsunuz , ama verdikleri wifi 6 modem fiber optik kablo kullandığı için 2000 mps kadar hız sağlıyor , yani verdikleri modem kötü değil iyi bir modem ama onlara bağlı olmak müşteri hizmetlerini 20 dk bağlanmadan ayarlarını değiştirememek koyuyor küçük bir ayar için bile müşteri hizmetlerini arıyorsunuz

Alıntıyı görüntüle
bir şey sorcam fiber destekli demiş , üstteki kabloyu takacak portu yok bu modemin ben göremedim nereye takacam ben bunu

Alıntıyı görüntüle
Hocam süperonline'ın size verdiği modemde fiber kablosu direkt modeme mi takılıyor? Bendekinde arada gpon da var. Yani fiber kabloyu gpona takıp ethernet kablosuyla modeme bağlıyorsunuz. Sizin attığınız linkteki de öyle olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,590
Üyeler
198,799
Son üye
Typhonea

Geri