Donanımarşivi Full Msi Sistem 6-9 Taksit İnstagram Paylaşımı.

Ultra 5 245kf olursa alınır, oyun performansı 7500f den daha iyi. Ultra 5 225f olursa ancak dip fiyat olması lazım o türlü alınır
Açıkcası imtel işlemciler hakkında pek bilgim yok maaleswf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ya saat 6da yada 7 ye yayınlar gibime geldi kakcjsjxjajxjsx

Olay nedir beyler, Abdullah abiniz kim? Sistem ne zaman satışa çıkacak? 130 bine kadar bütçem var. Güzel sistem gelecekse duyuruyu takip edip ben de alayım. Nerden duyuruluyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Olay nedir beyler, Abdullah abiniz kim? Sistem ne zaman satışa çıkacak? 130 bine kadar bütçem var. Güzel sistem gelecekse duyuruyu takip edip ben de alayım. Nerden duyuruluyor?
Kanka abdullah abiyi bilmiyorsan sana sistem yok sjdjajdnnsjdjsjd

İşin şakası tabikii abdullah abi bu forumun sahibi youtube kanalında bir sistem videosu paylaşıcak

Onu bekliyoruz sınırlı stok varmış ve taksit seçenekli olucakmış peşin fiyatına

Kanka abdullah abiyi bilmiyorsan sana sistem yok sjdjajdnnsjdjsjd

İşin şakası tabikii abdullah abi bu forumun sahibi youtube kanalında bir sistem videosu paylaşıcak

Onu bekliyoruz sınırlı stok varmış ve taksit seçenekli olucakmış peşin fiyatına
Hangi platformdan satışa cıkar

Donanım arşivi youtube kanalında videosu çıkacak tahminimce fiyatı 60k civarı olacak

• Beğen
Sistem geldi

• Beğen
N11'den Yapı Kredi ile taksitli alamıyoruz ki.. Axess kartım yok ki benim..

Sistem İçeriği: 2x16gb CL38 6000 Mhz Ram AMD Ryzen 5 7500F İşlemci MSI B840M-B Anakart, MSI Ventus RTX 5070, MSI M450 1TB m2 SSD MSI Mag Corefrozr AA13 Kule Tipi Soğutucu, MSI Mag Force 120A Kasa ve 650w 80+ Bronz PSU. Sistem Fiyatı: 68499 TL Axess'e peşin fiyatına 9 taksit bir çok karta da peşin fiyatına 6 taksit

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,819
Üyeler
199,226
Son üye
Ramazan dalli

Geri