Çözüldü✓ Inno3d RTX 5080 Bu Fiyatttan Alınır mı? (64.999)

b1rst

80+
Reaksiyon skoru
30
İsterseniz forum içi ekran kartını arama yapın. Benzer konular olabilir.
Ufaktan 1-2 konu bakmıştım onlarda fiyat 58-60 arasıydı biraz eskide kaldığı için sadece fikir olarak baktım şu an güncel sormak istedim.
bilmiyorum ama pc parcaları cok indirime giriyor su aralar aceleye gerek yok
Haklısın bu konuda acele etmiyorum indirimleri bekliyorum fakat hali hazırda bu güzelse kaçırmamak iyi olurdu

Önerin için teşekkür ederim bunu da görmüştüm bu düz modeli vatanın kendi sitesinde olan OC modeli arasında ne fark olur bende tam bilmiyorum ama almışken aynı fiyatta OC daha iyi geliyor bu arada ikisinide vatan satıyor

ben 1 yıl kullandım cok guzel kart , butcenız yeterlıyse alın derım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: MEJA
Önerin için teşekkür ederim bunu da görmüştüm bu düz modeli vatanın kendi sitesinde olan OC modeli arasında ne fark olur bende tam bilmiyorum ama almışken aynı fiyatta OC daha iyi geliyor bu arada ikisinide vatan satıyor
hepsiburada'daki model de oc muhtemelen başlığa eksik yazmışlar, kartların tasarımı farklı zaten. aynı anda farklı modele indirim yapmaz vatan. arayıp sorabilirsin istersen taksit seçeneği çok iyi.

hepsiburada'daki model de oc muhtemelen başlığa eksik yazmışlar, kartların tasarımı farklı zaten. aynı anda farklı modele indirim yapmaz vatan. arayıp sorabilirsin istersen taksit seçeneği çok iyi.
Çok taksitlik bir durumum yok aslında peşin olarak alacağım benim için önemli olan SFF olmasının bir sorunu olur mu çok CW çok rahatsız eder mi? CW çıkabilir sorun olmaz benim için ama fazla sesi varsa sorun olabilir performans olarak bir fark çok olacağını sanmıyorum önerin için teşekkürler.

Ürün kodlarıda farklı ama açıklamalardan bakınca N50803-16D7X-17603930 bu OC olan N50803-16D7-176068N bu üründe düz olanı OC olanı vatandan sipariş verip elden almaya giderim

Vatanın kendi sayfasında olanı satın aldım bu konuda bana yardımcı olan vaktini ayıran herkese teşekkür ederim birazdan yola çıkıp elden alıp geleceğim iyi günler dilerim hepinize

Hocam selamlar öncelikle ürün hayırlı olsun güle güle kullanın..
Bende ekran kartı alımı arefesindeyim, kullanıdınız mı ? Memnun musunuz? Yorumlarınız benim için kıymetli teşekkürler.

Geri