I5 12. Nesil RTX 4060 Laptop A Monitor Önerisi

Reaksiyon skoru
0
merhaba öncelikle şuan aktif olarak kullandığım Casper excalibur g870 (model isminden tam emin değilim alalı 2 sene oluyor galiba ) intel i5 12 nesil ve rtx 4060 ekran kartlı laptopum var ekranı 144 hz ona bir artı monitör alıp ana monitör olarak kullanmak istiyorum 240 ve 300hz bandında arıyorum önerilerinizi istiyorum ben baktıkça kafam çok karıştı ve artı olarak o hz değerini alabilirmiyim

Max 8-9 k lenovo legion 25-10 320hz monitöre bakıyorum iyi midir?

Full FPS odaklıysan alınabilir aksi takdirde tercih etmem renkleri iyi değil. Tüm paranı harcamana gerek yok.

tamadır teşekkür ederim peki yüksek değerleri hangi kabloyla hangi bağlantıyla alabilirim

Full FPS odaklıysan alınabilir aksi takdirde tercih etmem renkleri iyi değil. Tüm paranı harcamana gerek yok.

bir de 144ten bağlayacağım için 200hz çok fark hissetmezsin 240 üzeri hissedersin diye bir düşünce var bende sizin yorumlarınız nnedir

144 200 arasındaki farkı hissedersin 200den sonrasını çok hissetmezsin. 200Hz almak için HDMI 2.0 ya da DP ile bağlaman gerekiyor.
anladım çok teşekkürler herkes aoc için malzeme kalitesini kötülüyor benim de aklımda soru işareti oluyor ister istemez başka önerebileceğiniz

Geri