5-6 Bin Monitör Önerisi | Oyun Oynamıyorum Güzel Renkleri Olsun Yeter

EmirAladag

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Hayırlı günler hocalar.

Ben Metin2 oynayıp video izliyorum yani hz önemi yok benim için.
Tek istediğim renkler güzel gözüksün ve sağ sol yukarı aşşa gitsin (pivot)
Başka kriterim yok adobe rgb srgb vs sayıları var. 1 kere monitör alıp pişman olmuştum. Pişman olmayacağım
FULL HD GÜZEL RENKLİ monitör ne önerirsiniz.

https://www.tebilon.com/gigabyte-24...ll-hd-freesync-hdr-pivot-flat-gaming-monitor/ Böyle bir şey var

Bu bütçede en iyi renklere ve kontrasta sahip model.

teşekkür ederim bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

h

Bu bütçede en iyi renklere ve kontrasta sahip model.
hocam bu srgb bilmemneleri cokmu kağıt üstü bunlrı dikkate almamakmı lazım

Lenovo olan alınabilir güzelmiş
yapay zekaya 5 modeli karşılaştırdım. sürekli lenovo övdü övdü detay detay. Forumlara bak falan dedim. Sonra paramı aldın niye övüyon diyince asusu övmeye başladı 5. sıraya attı. Bunlar yokken gigabyte aşırı iyi diyip duruyordu. O yüzden insan yorumu arıyorum bende :)

1-GIGABYTE 24.5" G25F2 200Hz 1ms SS IPS Full HD FreeSync HDR Pivot Flat Gaming Monitör

2-Msı 24.5" Mag 255F E20 1920X1080 (Fhd) 16:9 Flat Rapıd IPS 200HZ 0.5ms (Gtg) Freesync Premıum Gamıng Monıtor

3-AOC 25G50Z 24.5" 260Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör

4-ASUS 24,5" TUF GAMING VG259Q5A 0.3Ms 200Hz FHD IPS GAMING MONITOR

5-LENOVO Legion 24-15 23.8" 0.5 ms 240Hz (2xHDMI+DisplayPort) IPS FHD Pivot

teşekkür ederim bakıcam

h

hocam bu srgb bilmemneleri cokmu kağıt üstü bunlrı dikkate almamakmı lazım

Evet renk gamutu önemli renk kalitesini o belirliyor zaten bu bütçede alabileceğin en iyi renk gamutuna sahip modelde 24G4HRE incelemesini yeşil forumda paylaşmıştım.

Evet renk gamutu önemli renk kalitesini o belirliyor zaten bu bütçede alabileceğin en iyi renk gamutuna sahip modelde 24G4HRE incelemesini yeşil forumda paylaşmıştım.

bu yapay zeka sizin monitörü ısrarla hep en düşük sıralara koyunca şüphe duydum ondan :D bakıcam teşekkür ederim

incelemenizi gördüm elinize sağlık bu arada

hocam kontrast 1000:1 yazıyor sitede hoparlörde yok yazıyor sizin attıgınız linkten bakıtm. Model kodunu farklımı söyleyecektiniz

Son düzenleme:
yapay zekaya güvenme hatta konuş chati sil tekrar sor sana her defasında farklı modelin daha iyi olduğunu söyleyecektir. lenovo iyi desin sen hayır asus daha iyi de bu seferde asusu övmeye başlar

evet
yapay zekaya güvenme hatta konuş chati sil tekrar sor sana her defasında farklı modelin daha iyi olduğunu söyleyecektir. lenovo iyi desin sen hayır asus daha iyi de bu seferde asusu övmeye başlar
evet doğru sürekli senden gib igözüküyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,208
Üyeler
200,062
Son üye
fakirköpek123

Geri