Evde Spor İçin Bu Set Mantıklı mı?

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
198
Beyler Protein tozu falan aldım ağırlıklı olarak Protein bazlı besleniyorum evde vücut çalışmak istiyorum spor salonlarına verecek bütçem yok kademeli olarak bu ağırlıkla çalışsam sizce 1-2 ayda iyi bir vücut yapar mıyım? Boyum maalesef çok kısa 1. 76 zargana gibi görünmek istemiyorum en azından vücut geliştireyim https://www.pttavm.com/58-kg-z-bar-halter-ve-dambil-seti-p-365117129

Döküm dumble almak geçti aklımdan da çok faiş fiyatlar var yani o bütçelere çıkmam zor şuan

Son düzenleme:
iş yapar tabii ki önemli olan süreklilik ama 1-2 ayda bırak iyi bir vücudu geliştiğini bile çok az farkedersin. Bu sporda gelişim istiyorsan minimumda 1 yıl adam akıllı idman atman lazım.

Ben 60kg olan versiyonu kullandim ama z bar yoktu. Isimi gordh ama bi sure sonra bench press squat gibi yerlerde haliyle yetersiz kaliyor vucut agirligi ile desteklemek sart. Bence yanina bir barfiks bari almak cok iyi olur ya da barfiks cekebilecegin yer olmali. Yere atma sert davranma isini gorur.

iş yapar tabii ki önemli olan süreklilik ama 1-2 ayda bırak iyi bir vücudu geliştiğini bile çok az farkedersin. Bu sporda gelişim istiyorsan minimumda 1 yıl adam akıllı idman atman lazım.
2 ayda gayet gelişim görür düzenli yaparsa

Şu setleri her iki kişiden biri evine alıyor ama kaçı kullanıyor gerçekten tartışılır :D set güzel iş de görür ama bir iki kere çalışıp bırakacaksan hiç alma boşuna yer kaplamasın

Beyler Protein tozu falan aldım ağırlıklı olarak Protein bazlı besleniyorum evde vücut çalışmak istiyorum spor salonlarına verecek bütçem yok kademeli olarak bu ağırlıkla çalışsam sizce 1-2 ayda iyi bir vücut yapar mıyım? Boyum maalesef çok kısa 1. 76 zargana gibi görünmek istemiyorum en azından vücut geliştireyim https://www.pttavm.com/58-kg-z-bar-halter-ve-dambil-seti-p-365117129

Döküm dumble almak geçti aklımdan da çok faiş fiyatlar var yani o bütçelere çıkmam zor şuan
o değil de 58kg nasıl getirecekler bunun kargosu üründen çok tutar gibi

o değil de 58kg nasıl getirecekler bunun kargosu üründen çok tutar gibi
Yüsek desili kargoları yukarıya çıkarıyorlar mı?
Şöyle bir şey yaşanırsa? :d

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
@ege1881 parasını veriyorsam çıkaracak kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asansör var zaten ya çıkarıversin bir zahmet

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri