Doğru ve Uygun PC Toplamış Mıyım

Pehli_one

80+
Reaksiyon skoru
0
ince hesapta bir sistem topladım uzun ömürlü olsun diye 90 k tuttu 6 ay da taksit var peşin fiyata başka bir önerisi olan var mı topladığım kasa bu ileride arttırma yapabilirim diye . sizc
kasa.webp
e doğru toplamış mıyım

Dahili PSU olan kasalardan bence uzak dursan daha iyi olabilir. PSU ya verilecek paradan kaçarsan yarın öbür gün diğer parçalarından olabilirsin. Benim fikrim 5070 gibi bir ekran kartı kullanıyorken 80+ Gold sertifikalı güvenilir bir PSU almak daha mantıklı olabilir. Ben de yakın zamanda kendim topladım ve sadece PSU 7-8k gibi bir masrafı olmuştu. Kasanın da hava akışının iyi olmasına önem göster bence. Bazı parçalarda fiyattan kaçmak uzun vadede daha riskli olabiliyor.

Hocam selam,

incehesapta Titanium - 5070 var. 5070+ 7800x3d + 32GB Ram'li 84900'e. www.eniyipc.com 'dan bütçeni ve dilediğin filtreleri girerek aratabilirsin.

16 gb ram ve 5070 mi var cidden sistem de 90 k çok gereksiz pahalı o paraya 5070 ti ve 32 gm dizilir
ben dizemediğim için soruyorum işte nerede dizili yada ne dizdiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dahili PSU olan kasalardan bence uzak dursan daha iyi olabilir. PSU ya verilecek paradan kaçarsan yarın öbür gün diğer parçalarından olabilirsin. Benim fikrim 5070 gibi bir ekran kartı kullanıyorken 80+ Gold sertifikalı güvenilir bir PSU almak daha mantıklı olabilir. Ben de yakın zamanda kendim topladım ve sadece PSU 7-8k gibi bir masrafı olmuştu. Kasanın da hava akışının iyi olmasına önem göster bence. Bazı parçalarda fiyattan kaçmak uzun vadede daha riskli olabiliyor.
özelleştirme seçeneğinde bulunmuyor ki

pahalı dostum

16 gb ram ve 5070 mi var cidden sistem de 90 k çok gereksiz pahalı o paraya 5070 ti ve 32 gm dizilir
En ucuz 5070Ti 50k. En ucuz 32 ramede 20k dersek kalan 20k bütçeye anakart işlemci ssd soğutucu güç kaynağı ve kasa bekliyoruz hocam tüm forum olarak.

toplarım ekstra 5 bin tl geçiyor sadece yine de bu sistemden kat kat daha iyi oluyor
Topla hocam öyleyse konu sahibi faydalansın adamın zaten konuyu açma amacı daha iyi toplanabilir mi diyor toplanıyorsa öner de adam onları alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,967
Üyeler
199,256
Son üye
bakidoruk

Geri