🔥İndirim Yui Hc7000 Portatif Klima 7000 Btu 7899tl 🔥

Reaksiyon skoru
245
Geçen böyle birşeye ihtiyaç oldu, anneme Arçelik AC 7030S alıverdim. Memnun kaldı.
Hocam bu attığınız modellerin arkasında soğuk su haznesi oluyor. Onunla serinletiyor. Annemde de bu sizin attığınızdan var ama soğuk su eklediginizde ortamda oluşan nemden dolayı bunaliyorsunuz. Bu paylaştığım klima hem ortamın nemini alıyor hem de diğer klimalarda olduğu gibi klima gazı ile soğutuyor. Gerçek soğutma

Fiyat iyi gibide bizim pencerele uyumluluğu zor gibidir. Nerden nereye çıkarıcan borusunu o sıkıntı. Yoksa düşünürdüm şahsen

Hocam bu attığınız modellerin arkasında soğuk su haznesi oluyor. Onunla serinletiyor. Annemde de bu sizin attığınızdan var ama soğuk su eklediginizde ortamda oluşan nemden dolayı bunaliyorsunuz. Bu paylaştığım klima hem ortamın nemini alıyor hem de diğer klimalarda olduğu gibi klima gazı ile soğutuyor. Gerçek soğutma
Hocam bunun hortumu vs varmı. hortumunu dışarıya atmamız gerek sanırım.

bende arıyorum da 7kya düşmedi gitti

Hocam bunun hortumu vs varmı. hortumunu dışarıya atmamız gerek sanırım.
Evet bi yerden çıkarmak gerkiyor. O zamanda prk anlamı kalmıyor şahsennormal almak bence daha mantıklı. Bi yerleri deldikten sonra anlamı yok. Herkese hitap etmiyor o yüzden. Fiyat olarak 3 te biri ama tabi.

Bu fiyata vantilatör alınıyor. Gerçek portatif klima için uygun fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Peşin fiyatına 6 taksit seçeneği mevcuttur.

Ürünü beğenmeyen çok var gibi. Farklı markaya yönelmek daha doğru bence.

Ürünü beğenmeyen çok var gibi. Farklı markaya yönelmek daha doğru bence.
Baktımda biraz mantığını anlamayanlar daha çok. Olduğu yere dışarı bağlantı yapmadan çalıştırmış gibiler sanki. Denenebilir bence

Geri