Yardım Corsair Void V2 mi Yoksa Logitech G G733 Mü?

Reaksiyon skoru
58
Bütçe
6000
61iRQMA4B2L._AC_SX679_.webp
120247_large.webp

Kendi kulaklığım bozuldu acil yardımınız gerekli bugün sipariş vereceğim. Corsair yenilenmiş diye duydum sağdaki ise yılların popüler kulaklığı logi, aynı fiyattalar siz olsanız 6 bin tl verip hangisini alırdınız? veya ikisini de almayıp farklı bir model öneriniz var mı?

hocam 2. el almayı düşünürsen bu bütçenin yarısına falan çok iyi şeyler çıkabilir 0 fiyatları çok uçuk hafif eski oldukları için

corsair void elite kullanıyordum, kulaklığın kafa bandı tam ortadan çatlayıp kırılmıştı, daha önce hiçbir kulaklıkta böyle bir sorun görmemiştim bu yüzden corsairden biraz soğudum. Tabii bu olay 4 sene önce falan yaşandı, belki düzeltmişlerdir o kısmı

Elite modelinde 7,1 yazıyor ama bunda yazmıyor acaba yok mu?

corsair için bir şey diyemiyorum ama logi almazdım ona eminim.

geçenlerde de indirimdeydi 5.088 liradan bende cloud ii var arkadaştan aldığım 10 yıl o kullandı. bi 5 yıl falan da ben kullanırım böyle devam ederiz hayatımıza

corsair için bir şey diyemiyorum ama logi almazdım ona eminim.

geçenlerde de indirimdeydi 5.088 liradan bende cloud ii var arkadaştan aldığım 10 yıl o kullandı. bi 5 yıl falan da ben kullanırım böyle devam ederiz hayatımıza

7.1 özelliği yokmuş corsair void v2'de bu üzdü, logiyi de önermiyorlar artık evet haklısınız. HyperX'i kime sorsam sadece fps oyunları için diyorlar doğru mu sizce

7.1 özelliği yokmuş corsair void v2'de bu üzdü, logiyi de önermiyorlar artık evet haklısınız. HyperX'i kime sorsam sadece fps oyunları için diyorlar doğru mu sizce
valla ben sadece fps oynuyorum ama aldığım arkadaş her türlü hikaye de oynuyor

valla ben sadece fps oynuyorum ama aldığım arkadaş her türlü hikaye de oynuyor

şu kulaklık dimi şimdi bakıyorum da özellikleri baya güzel 7.1 de varmış bunda

garip fiyatlar
1783596869727.webp

ama bunun pedleri deri? terletmiyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@falkON steelseries pedleri buna uyum sağlıyormuş siz de kumaş ped kullanıyor musunuz

Son düzenleme:

şu kulaklık dimi şimdi bakıyorum da özellikleri baya güzel 7.1 de varmış bunda

garip fiyatlar
Alıntıyı görüntüle

ama bunun pedleri deri? terletmiyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@falkON steelseries pedleri buna uyum sağlıyormuş siz de kumaş ped kullanıyor musunuz
ben normal deri olarak kullanıyorum ince deri olduğu için terletme yapmıyor. ben çok terlemiyorum vantilatör var önümde. gün içerisinde de kullanıyorum neredeyse günde 6-7 saat ama rahatsız etmedi hiç. bu cloud iii s lerde menteşeler alüminyum muymuş neymiş o da avantaj. imkanın varsa bence alınır. bunun bir sıkıntısı olsaydı 5088'ken almadığıma pişman olurdum

Bilgilendirme : Logitech G733'ü aldım fakat ses izalasyonu 0, dış sesleri komple duyuyorsunuz. Mikrofonu da iyi değil ayrıca ilk başta ses açma kapatma tekeri çalışmadı sonradan çalıştı. Rahat olmaya çok rahat ve hafif kulağınızda unutabilirsiniz o konuda hakkını yiyemem. Sadece info vermek için kullanacaksanız ve rahat bir kulak arıyorsanız bu sizin için (sadece pc ve ps5 bağlanabildiğini de unutmadan) ama dc'de sohbet de ederim falan derseniz harici bir mikrofon gerekli veya başka bir model.. elveda G733

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,570
Üyeler
199,189
Son üye
dsae2

Geri