Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim

Galiba turkcellde ill 3 ay 400 100mbs ona bi bak
Gıbırnet ilk başlarda güzeldi ama son aylarda bilerekmi yapıyolar bilmiyorum akşam olunca belli bir saatte internet gidiyo.Son günlerde de internet var gözüküyo ama hiçbirşey açılmıyo. Bilerek hız düşürdüklerini düşünüyorum. Fiyatıda 580 den 780 olmuş. Millenicom a geçilirmi. 699tl .r

Turknet dışında herşeye geç. HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN.
İşimin en verimli zamanlarında saçma sapan kesintiler ve ping sorunlarından dolayı tüm işlerimi yavaşlattı. Geri dönüşleri ve müşteri hizmetleri de zaten köprüyü geçene kadar kafasıyla yaklaşıyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: pato
Türknet zam ile aylık 950 lira oldu. Şu an için netspeed ilk 3 aya güzel fiyat veriyor, ondan sonrasına ben de millenicom düşünüyorum
neden millenicomda netspeed değil hocam bilgi verirmisin ikisinin arasında kaldım şimdi başvuru yapıcam

neden millenicomda netspeed değil hocam bilgi verirmisin ikisinin arasında kaldım şimdi başvuru yapıcam
Netspeed ilk 3 ay 400 sonra 900 lira fatura kesiyor, millenicom 700.
Harici olarak turknet'de 12 ay kapmanyasına katılırsan aylık 700'e geliyor. 3 ay peşin fiyata taksit de var, isteyince de kalan ayların ücretini iadeyle alabiliyormuşsun

Henüz ben de tam karar vermedim, bakınıyorum. Kesin karar verirsen nedeniyle birlikte beni de bilgilendirirsen memnun olurum :D

Yıllık Paket Alacaksan Türknet Hallen Mantıklı Kalıyor , Aylık Bazında Hiç Bir Mantığı Kalmadı .

Harici olarak turknet'de 12 ay kapmanyasına katılırsan aylık 700'e geliyor. 3 ay peşin fiyata taksit de var, isteyince de kalan ayların ücretini iadeyle alabiliyormuşsun

Henüz ben de tam karar vermedim, bakınıyorum. Kesin karar verirsen nedeniyle birlikte beni de bilgilendirirsen memnun olurum :D
netspeed e geçtim bakalım 1-2 ay kullanıcam olmadı değiştiririm. ilk 3 ay 399 sonra 899 yani aylık 774 tl ye geldi bakalım nasıl olucak.Şu fiyatları 70 mbps internete veriyorum içim acıyo

Millenicom sene başı zam yapacak bu arada, ona göre geçsin geçenler çoğu firma da zam yapar aynı şekilde ama 12 ay sabit fiyat diyenler size zam yansıtmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: pato
netspeed e geçtim bakalım 1-2 ay kullanıcam olmadı değiştiririm. ilk 3 ay 399 sonra 899 yani aylık 774 tl ye geldi bakalım nasıl olucak.Şu fiyatları 70 mbps internete veriyorum içim acıyo
Taahhütsüzün avantajı da o işte.
Geçişi kendileri anlık yapıp direkt interneti mi verdiler

TürkNet kullanıyorum güzel ve memnunum da şayet yeni yaptıkları zamla birlikte 950 TL oldu, sırf bundan dolayı değiştirip superonline'a geçeceğim 100 mbps fiyatına 1000 mbps kampanyası varmış.

Geri