10-12 Bin TL Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

ImpLych

80+
Reaksiyon skoru
3
Maks 10-12k bandına en mantıklı oyuncu koltuğu modeli nedir ?
boy 185
xDrive Hawk Rampage zio gibi direkt marka model önerisi olan varsa çok memnun olurum

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Maks 10-12k bandına en mantıklı oyuncu koltuğu modeli nedir ?
boy 185
xDrive Hawk Rampage zio gibi direkt marka model önerisi olan varsa çok memnun olurum
zio fabricleri sitesinde istediğin gibi özelleştirebiliyordun bakmanı öneririm. İnternette arat bir de %10 olması lazım herkese kod veriyor sponsorlar.

zio fabricleri sitesinde istediğin gibi özelleştirebiliyordun bakmanı öneririm. İnternette arat bir de %10 olması lazım herkese kod veriyor sponsorlar
Özellestirme falan ne kadar yapılır bilmiyorum da hocam uzun saatler bilgisayar başında çalışıyorum uzun oturmada terletmeyen sırt ağrıtmayan bir şey arıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Özellestirme falan ne kadar yapılır bilmiyorum da hocam uzun saatler bilgisayar başında çalışıyorum uzun oturmada terletmeyen sırt ağrıtmayan bir şey arıyorum
ben hawk fab v4 kullanıyom bel ağrıtmıyor yaza kadar da götüm terlemiyordu

K

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla marka var hocam reklamı da hepsinin yapılıyor hepsini tek tek denemek çok zor emin olamadım
Genelde hawk tercih ediliyor ve kullananlar hep memnun, ben xprime kullanıyorum uyguna geldi bütçe buna uydu diye xprime aldım

ince hesapta HAWK Fab v5 indirimli geldi 10 küsurdan 8kya düşmüş onu çektim herkese iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,645
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri