Yardım Razer Barracuda X Ses Sorunu

Reaksiyon skoru
97
Dostlar iyi forumlar. Yenilerde aldım cihazı. Bluetooth kullanımda bir sıkıntı görmedim ancak sadece biraz gecikme var doğal olarak, ufaktan can sıkıyor o ayrı. Asıl sorun pc ye dongle ile bağlayınca haporlör olarak görünüyor, bundan mı kaynaklı bilmiyorum, seste bir gariplik var. Yani tarif etmek zor ama sanki biraz derinden ve yapay geliyor. Sorunu nasıl çözerim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Bu arada rahatlık konusunda tereddütü olan arkadaşlar için söylemek isterim. Gayet konforlu. Ne kafa tarafından ne de kulak taraflarından rahatsız edici bir baskı olmuyor. Şarj konusunda henüz bir şey diyemem, test etmedim.

dongle ı bi anakarta bide kasanın ön tarafına takmayı dene belki düzelir ben 3 tane barracuda x kullandım böyle bi sorun yaşamamıştım daha farklı sorunlar olmuştu :d

Denedim hocam değişmedi. Senin sorunlar neler? Çözümleri ucundan anlatırsan iyi olur, ben de yaşamayayım. 😅👍

Denedim hocam değişmedi. Senin sorunlar neler? Çözümleri ucundan anlatırsan iyi olur, ben de yaşamayayım. 😅👍
arada durduk yere bütün sesler vs kesiliyo dongle ı çıkarıp takmadan düzelmiyor , en son komple çalışmadı garantiden değişmiştim , şu an düzgün ama baya memnunum

Bu arada rahatlık konusunda tereddütü olan arkadaşlar için söylemek isterim. Gayet konforlu. Ne kafa tarafından ne de kulak taraflarından rahatsız edici bir baskı olmuyor. Şarj konusunda henüz bir şey diyemem, test etmedim.
Aynı kulaklığı kullanıyorum. Blackshark ve cloud2 kullanmış biri olarak bu kulaklığa konforlu diyemem

arada durduk yere bütün sesler vs kesiliyo dongle ı çıkarıp takmadan düzelmiyor , en son komple çalışmadı garantiden değişmiştim , şu an düzgün ama baya memnunum
Bende de benzeri vardı. Sesler karışıyordu. Uzun sürerse dongle iptal oluyordu. Razerin klavyesi gelmedi amerigadan. Onda da benzer sorun var. Çok fazla yoğun işlemci kullanımında dongle'lara gücü veremiyo. Başka forumlarda da benzer şikayetler var.

Ama en büyük problem RBX'in 40 saatlik mi 50 saatlik mi ne pili var. Tam anlamıyla veremiyor. THX Spatial çok fazla tükettiriyor. DTS:X Headphone uygulaması daha iyi. ZIIIIIRTTT BBBAAART diye sesler gelmeyi bıraktı. 7.1'i DTS üzernden kullanıyordım. Artık Steelseries'e geçtim

eski kulaklığım barracuda x şuan ise cloud 3 wireless kullanıyorum barracuda gayet konforlu ama kronik kırılma sorunlu menteşeleri çok açıp kapamayın
Aynı kulaklığı kullanıyorum. Blackshark ve cloud2 kullanmış biri olarak bu kulaklığa konforlu diyemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunlarda ses kalitesi olarak cloud 3 e yaklaşamaz ama

eski kulaklığım barracuda x şuan ise cloud 3 wireless kullanıyorum barracuda gayet konforlu ama kronik kırılma sorunlu menteşeleri çok açıp kapamayın

oyunlarda ses kalitesi olarak cloud 3 e yaklaşamaz ama
cloud 3s wirelessın ses kasması ve konforu çok kötü geldi bana barracuda x ten sonra direkt sattım

Ben emektar bir kulaklıktan geçtiğim için bana baya rahat geldi hocam. Geçilen ürüne de bağlı öyle demeyin. 😅

Ama şu sorunu çözmek lazım. Ekolayzer ayarı mı yapmam gerekiyor bilemedim ama o şekilde çözüleceğini sanmıyorum.

Ekolayzer ayarı yapın baya farkediyorsunuz. Ben thx kullanıyorum razerin kendi programı kulaklığı aldığımda kodla %50 indirimli almıştım yada Dolby Access'de kullanabilirsin Microsoft store de mevcut

Haporlör olarak görmesi normal midir ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,500
Üyeler
199,173
Son üye
ster

Geri