🔥İndirim Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Ağırlıkla cs2 oynuyorum manyetik olması benim açımdan iyi o özelliklerde o bütçede başka öneri varsa söyle?
hocam ben de cs oynuyorum ve şuanda moonsgeek m1 v5 (mekanik klavye) kullanıyorum kalitesini bilen bilir . arkadaşımın uyduruk gamepower manyetik klavyesiyle 1 el cs attım onda dahi farkını hissettim. şuanda ben de bir manyetik klavye arayışındayım. uzun lafın kısası klavye değiştirmek gibi bir amacınız var ise ve rekabetçi oyunlar oynuyorsanız manyetik klavye bakın.

bedava. 500 kuponumla 1900 e alsam mı diyorum ama zaten bir sürü klavyem var. elimdeki f75'i satabilirim belki ama uğraşasım yok

hocam ben de cs oynuyorum ve şuanda moonsgeek m1 v5 (mekanik klavye) kullanıyorum kalitesini bilen bilir . arkadaşımın uyduruk gamepower manyetik klavyesiyle 1 el cs attım onda dahi farkını hissettim. şuanda ben de bir manyetik klavye arayışındayım. uzun lafın kısası klavye değiştirmek gibi bir amacınız var ise ve rekabetçi oyunlar oynuyorsanız manyetik klavye bakın.
İşte o yüzden Vgn neon 75 pro çok mantıklı geliyor o fiyat bandına

Klavye ve mouse bakıyordum bütçem bu civarlardaydı klavye için, kaçırma sakın diyebileceğiniz ürün mü yoksa aynı fırsatları ilerleyen aylarda bulabilir miyim?

Klavye ve mouse bakıyordum bütçem bu civarlardaydı klavye için, kaçırma sakın diyebileceğiniz ürün mü yoksa aynı fırsatları ilerleyen aylarda bulabilir miyim?
Manyetik bakmıyorsan bu fiyata kesin al derim

Aldığı malı ölümüne savunacak insanlar bu forumda var olmamalı
Aynen :D Hi75C Pro 8.klavyem falan yatıyo şuanda kullanmıyorum bile ben millet sonuçta bir para veriyor az daha ekleyebilen daha iyisin alsın dedim ama zaten bütçesi yetmeyen bunu da alabilir dedim ama sende okuma yazma toplama çıkarma olmadığı için anlayamamışsın.

Son düzenleme:
Gerçekten rekabetçi oyunlarda manyetik farkı çok mu? Direkt deneyimleyen biri farkı anlatabilirse sevinirim.

Arkadaşlar yorumlarınıza dayanarak güzel bi fırsat gibi geldi ve aldım. Ama soru işaretleri var kafamda farklı söylemler mevcut. Umarım iyi çıkar. Herkesin eline emeğine sağlık.

500 tl indirim kuponu kişiye özel mi? Ben göremiyorum alacağım bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,613
Üyeler
198,999
Son üye
SRC111

Geri