ARCTIC P14 Pro A-RGB PWM White ACFAN00318A, 140mm A-RGB PWM, Beyaz Kasa fanı - inventus
ARCTIC P14 Pro A-RGB PWM White ACFAN00318A, 140mm A-RGB PWM, Beyaz Kasa fanı
ARCTIC P14 Pro Reverse A-RGB white ACFAN00324A, 140 mm A-RGB PWM, Beyaz Kasa fanı - inventus
ARCTIC P14 Pro Reverse A-RGB white ACFAN00324A, 140 mm A-RGB PWM, Beyaz Kasa fanı
Fiyatlar bana uygun geldi, 900-1200tl arasıymış fiyatlar reverse teknobiyotikte 20 tl daha ucuz şuan ama düz versiyonu daha ucuz hiçbir yerde göremedim geçmiş fiyatlar ise dediğim gibi. MRSP ise 21 euro(1125tl) gözüküyor. Global bir indirim almış anladığım kadarıyla. Noctua ile yarışıyor fanlar. F/P olarak Arctic popüler bir marka zaten. 3'lü setlerde de indirim var fakat tek tek almak daha karlı. 2'şer adet aldım kargo ücreti ödemedim.
Desibeline göre ne kadar ses yaptığını ve diğer markalarla kıyaslamasını özellikle Noctua NF A14x25 G2 ile bakabilirsiniz. Son hızda tabii ki yüksek sesli fanlar fakat rutinde %60-80 civarına limitleyip(@33-36db) noctua sessizliğinde ve noctuadan bir tık güçsüz bir fan alıyorsunuz tabii ki yaz aylarında vs kökleyip sese katlanıp noctua'yı airflow olarak da geçebilmek mümkün bu da bir artısı. Statik basınçları da çok iyi düzeyde. Ha ayrıca 140mm a-rgb fan kıtlığı da mevcut onu da göz önünde bulundurmak lazım. 120mm için alternatifleri olabilir bilmiyorum. Karşılaştırdığım Noctua fanın tanesinin 2600 tl olduğunu ve a-rgb seçeneği olmadığını unutmamak gerekiyor.
Arctic P14 Pro A-RGB: Dominance Continues - Page 14 of 44 - HWCooling.net
It would be unfair to highlight only the exceptional radiator performance of the Arctic P14 Pro A-RGB fans in the title. They’re remarkably appealing in other scenarios as well. Whether they’re more attractive than the Fractal Design Momentum 14 RGB is something you’ll have to judge for...
Ek olarak p12 pro a-rgb "reverse" versiyonda da indirim mevcut. Normal versiyonlar da indirim yok.
ARCTIC P12 Pro Reverse A-RGB PWM White ACFAN00325A, 120 mm A-RGB PWM, Beyaz Kasa fanı - inventus
ARCTIC P12 Pro Reverse A-RGB PWM White ACFAN00325A, 120 mm A-RGB PWM, Beyaz Kasa fanı
Son düzenleme: