Gameraider K1 Alinir mi

chainfoot

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
116
forumdaki arkadaslara sordum bu klavyeyi onerdiler

Ben bu modelleri buldum siz hangisini yercih edersiniz

Son düzenleme:
Rekabetçi oynuyorsan evet oynamıyorsan incehesaptaki alüminyum klavyeyi al

k1 he iyidir. E-sporcu değilsen de manyetikten vazgeçme. Teknolojinin, üretimin gittiği nokta artık manyetik üstüne. Manyetikler piyasayı dengelediler, seneye sayıca domine ederler, bir kaç yıla mekanik klavye seçeneği iyice darlaşacaktır.

Mekanik tutkunları da acele etmesin. Piyasa gerekeni yapar, talep olmayan(düşen) ürünlerde fiyatlar fena halde düşer. Magegee gibi mekaniklerin fiyat düşüşü tesadüf değil. Dönüşüm içinde piyasa. Daha nice ucuz mekaniklere hazır olun.

k1 he iyidir. E-sporcu değilsen de manyetikten vazgeçme. Teknolojinin, üretimin gittiği nokta artık manyetik üstüne. Manyetikler piyasayı dengelediler, seneye sayıca domine ederler, bir kaç yıla mekanik klavye seçeneği iyice darlaşacaktır.

Mekanik tutkunları da acele etmesin. Piyasa gerekeni yapar, talep olmayan(düşen) ürünlerde fiyatlar fena halde düşer. Magegee gibi mekaniklerin fiyat düşüşü tesadüf değil. Dönüşüm içinde piyasa. Daha nice ucuz mekaniklere hazır olun.
Hocam markayı falan hiç duymadım çok içime sinmedi oradaki yada bu fiyat bandına alabilecegim en iyisi k1 midir

Hocam markayı falan hiç duymadım çok içime sinmedi oradaki yada bu fiyat bandına alabilecegim en iyisi k1 midir
Marka gaming.gen in markası ama klavye Keychron J2 He nin klonudur. Keychronu araştırın sağlam markadır. İçindeki parçalardan yazılıma kadar Keychrondur. Sorun olduğunda destekte alabilirsiniz. Yani bu klavye özelinde yazıyorum gamepower, rampage gibi ne idüğü belirsiz değil. 3k bandında alabileceğin en mantıklı klavyelerden bir tanesidir. Aylardır sayısız satış yaptı ve bilinen benim bildiğim bir kronik sorunu da yok.

Alternatif öneri istersen, Vgn Neon 75 Pro bakabilirsin. Akko Tac75 bakabilirsin. Howl 75 te baya tuttu ama emin değilim şahsen. Bu fiyat bandında bunları önerebilirim. Mad60/68 de iyidir ama ledlerle alakalı güç beslemesinde kronik sorunu olduğu söylendiği için listeden çıkarabilirsiniz.

Aylardır sayısız satış yaptı ve bilinen benim bildiğim bir kronik sorunu da yok.

Yazılımında şu aralar sorun yaşayanlar görüyorum. Çözerler umarım.

Keychron J2 HE klonu kendisi. 5 katmanlı yalıtım, POM Switch, kaliteli PCB, kaliteli stablara sahip. Alabileceğin en iyi manyetik bu bütçede.

Keychron J2 HE klonu kendisi. 5 katmanlı yalıtım, POM Switch, kaliteli PCB, kaliteli stablara sahip. Alabileceğin en iyi manyetik bu bütçede.
Hocam gözüm aula hero da kaldi tasarimi falan çok hoşuma gitti zaten ortalama bir mekanik klavye işimi görecektir sizce onu alsam sorun yaşar mıyım kronik falan var mıdır eger derseniz hiç bulaşma direk k1 al onu alırım

Bir kişi gördüm ben de o da firmware update ederken sorun yaşamış. Firmware update demek, anakart bios güncellemesi gibidir. En ufak aksilik sorun olarak geri döner. Tüm klavyeler için geçerlidir.

Son düzenleme:
Bir kişi gördüm ben de o da firmware update ederken sorun yaşamış. Firmware update demek, anakart bios güncellemesi gibidir. En ufak aksilik sorun olarak geri döner. Tüm klavyeler için geçerlidir.

Bende drivera girememe, butonlara basamama 8KHz seçeneğini secememe gibi sorunlar gördüm.

Hocam gözüm aula hero da kaldi tasarimi falan çok hoşuma gitti zaten ortalama bir mekanik klavye işimi görecektir sizce onu alsam sorun yaşar mıyım kronik falan var mıdır eger derseniz hiç bulaşma direk k1 al onu alırım

K1 alırdım direkt. Hero modeller iyi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,660
Üyeler
199,408
Son üye
denizprime

Geri