- Reaksiyon skoru
- 116
forumdaki arkadaslara sordum bu klavyeyi onerdiler
www.gaming.gen.tr
Ben bu modelleri buldum siz hangisini yercih edersiniz
meyergaming.com
ajazzturkiye.com
wraithesports.com
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
Ben bu modelleri buldum siz hangisini yercih edersiniz
VGN Neon 68HE SC Super Competitive Manyetik E-Spor Klavyesi
VGN Neon 68HE SC Super Competitive Manyetik E-Spor Klavyesi özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Kablolu Mekanik Klavye RGB 0.1
AK680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Kablolu Mekanik Klavye RGB 0.125 MS Ultra Düşük Gecikme Özellik Değer / Açıklama Model AJAZZ AK680 MAX Düzen %68 Tuş Sayısı 68 kompakt Bağlantı Türü Type-C kablolu Kasa Malzemesi ABS Hot-Swap Evet Keycap Malzemesi PBT Polling Rate 8000 Hz / 1000 Hz (RGB...
ajazzturkiye.com
Aula Hero 68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Black King Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula Hero 68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Black King Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Son düzenleme: