Gameraider K1 He Alınır mı?

dobroski

80+
Reaksiyon skoru
19
Beyler bu klavyenin beyaz versiyonunu almayı düşünüyorum, sizce nasıl iyi mi yoksa daha iyi muadilleri var mı?

Gameraider K1 HE İLE BEAST R75 HE PRO ARASINDA KALDIM. GAMERAİDER İÇİN KÖTÜ YORUM GÖREMEDİM AMA BEAST İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEM KARARSIZIM ...

Beyler bu klavyenin beyaz versiyonunu almayı düşünüyorum, sizce nasıl iyi mi yoksa daha iyi muadilleri var mı?

Bu fiyata göre en iyi klavyelerden biri. Bunu alacam gibi duruyo
bu fiyat bandında en iyi seçeneklerden bir tanesi. Bu klavyeden memnun kalmayacak yada kulp takacak tek kitle 5k ve üstü alüminyum mekanik veya manyetik klavye kullananlardır. Bunun dışında hemen herkesi memnun eder. Manyetik klavyelerin sağladığı tüm base teknolojileri standart ve başarılı şekilde sunuyor.

Bende beyazı var şuanlık bi sıkıntı yok.

Amme hizmeti yaptım. Ölçtüm. Kısa olarak adlandırılan kablo uzatma aparatı olmadan 1.5m. k1 he den önce mad68 kullanmıştım oda yanılmıyorsam aynı uzunluktaydı. Varsa 2-3m kablo veren o modelden almak lazım tabi :D

XRADES XR75 ICE PRO klavye nasıl beyler 2300 TL'ye geliyo manyetik switch hangisi alınır

Amme hizmeti yaptım. Ölçtüm. Kısa olarak adlandırılan kablo uzatma aparatı olmadan 1.5m. k1 he den önce mad68 kullanmıştım oda yanılmıyorsam aynı uzunluktaydı. Varsa 2-3m kablo veren o modelden almak lazım tabi :D
Gameraider var bende, kablonun uzun olması bence daha büyük eksi arkada kablo karmaşası oluyo 1.5m fazla fazla yetiyor. Asus rog scope tkl vardı onunla aynı uzunlukta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri